Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Lentopallo

Hurrikaani-Loimaa kaatoi Oulun Ettan Mestaruusliigassa

Hurrikaani - Etta
Juuso Riponiemi - Hurrikaani-Loimaa

Hurrikaani-Loimaa otti kolmannen voiton putkeen Mestaruusliigassa äärimmäisen vaikean alkukauden kaatamalla Oulun Ettan kauden seitsemännessä kamppailussa.

Hurrikaani-Loimaa otti kotisalissaan näyttävän 3-1 (19-25, 25-23, 25-19, 25-16) -voiton Oulun Ettasta ja nousi Mestaruusliigassa seitsemän pelatun ottelun jälkeen viidennelle sijalle.

Hurrikaanilla on kasassa nyt yhdeksän pistettä, mutta muun muassa takana tällä hetkellä olevat VaLePa, Karelian Hurmos ja PerPo ovat pelanneet otteluita Hurrikaania jopa kolme vähemmän.

Oulun Etta on sarjassa kuuden pelatun ottelun jälkeen viimeisenä vailla yhtään pistettä. Etta on voittanut Mestaruusliigassa vain kolme erää ja hävinnyt 18.

Hurrikaanilla oli ottelun ensimmäisessä erässä käynnistysvaikeuksia. Kotijoukkueen peli alkoi toisessa erässä parantua kuin varkain.

– Oli täysi työ saada joukkue pelaamaan ensimmäisen erän jälkeen, Jussi Heino myönsi.

Avauserässä Etta pelasi Hurrikaanin vahvuuksilla. Se hyökkäsi vahvasti ja puolusti ettamaisesti loppuun saakka. Myös jatkopallopelaamisessa oli vieraiden hyväksi iso ero.

– Onnistuttiin riisumaan alussa Hurrikaani aseista, mutta jatkossa kaveri paransi pelaamista, Olli Kuoksa analysoi.

Ettan pelaamisessa näkyi ajoittain turhautuminen, mikä purkautui henkilökohtaisilla virheillä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo