Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pietarin ATP-turnauksen puolivälierät ovat selvillä

Andrey Rublev Pietarissa.
AOP

Pietarissa pelattavassa ATP-250 tason tennisturnauksessa on puolivälieräparit selvillä. Sijoitetuista pelaajista kolme on tippunut turnauksesta pois, mutta kärkisijoitetut Andrey Rublev ja Denis Shapovalov ovat vielä turnauksessa mukana.

Pietarin ATP-250 turnauksen puolivälierissä pelaa poikkeuksellisesti viisi sijoitettua pelaajaa. Suurin yllätys nähtiin toisella kierroksella Kroatian Marin Cilicin toimesta, kun kokenut syöttötykki tiputti Venäjän Karen Khachanovin kolmessa erässä 2-1 -erin. Puolivälierässä Cilic kohtaa perjantaina Espanjan Roberto Bautista-Agutin.

Toinen yllätys nähtiin Hollannin Botit van De Zandschulpin toimesta. Loistavan US Openin pelanneen hollantilaisen syötön alle jäi yhdysvaltain Sebastian Korda, joka oli turnauksessa sijoitettuna kahdeksanneksi. Hollantilainen kohtaa turnauksen ykkössijoitetun Andrey Rublevin.

Muissa puolivälierissä yhdysvaltain Taylor Fritz kohtaa John Millmanin. Fritz kaatoi Tommy Paulin 2-0 erin ja Millman pysäytti Venäjän Aslan Karatsevin kahdessa erässä. Karatsev oli turnauksen neljänneksi sijoitettu pelaaja. Saksan Jan-Lennard Struff kohtaa kanadalaisen vasuri Denis Shapovalovin, joka kaatoi kokeneen espanjalaisen Pablo Andujarin toisella kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis