Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Korisliigan Loimaan Bisons laittoi kaksi ulkomaalaispelaajaansa vaihtoon

Kazembe Abif sentteri Bisons
AOP

Korisliigassa 10. sijalla olevat Loimaan Bisons muokkaa kokoonpanoaan merkittävästi, kun se laittoi kaksi ulkomaalaispelaajaansa vaihtoon.

Loimaan Bisonsin Kazembe Abifin ja Andre Norrisin sopimukset on purettu. Viime keskiviikon Vilpas-peli jäi miesten viimeiseksi Bisons-paidassa.

– Tälläiset muutokset ovat aina valitettavia, mutta pitkän pohdinnan jälkeen tulimme tulokseen, että muutokset on parempi tehdä nyt eikä myöhemmin. Sen enempää draamaa ei päätökseen sisälly, ainoastaan pelillisiä asioita. Mahtavia tyyppejä molemmat miehet ja siksi onkin sääli kun tähän ratkaisuun oli tultava.

– Mutta nyt eteenpäin tällä miehityksellä. Lauantain Lapua-pelissä on kaikilla hieno paikka näyttää osaamistaan ja ottaa vastuuta, joukkueenjohtaja Heikki Perho kertoo.

Abif ehti pelata Loimaalla kuusi ottelua, joissa teki keskimäärin 6,3 pistettä, otti 3,8 levypalloa ja antoi 1,3 koriinjohtanutta syöttöä. Myös Norris pelasi kuusi ottelua. Hän puolestaan teki keskimäärin 7,5 pistettä, otti 2,8 levypalloa ja antoi 1,7 koriinjohtanutta syöttöä.

Bisons kartoittaa kaksikon tilalle uusia pelaajia parasta aikaa ja tiedottaa uusista sopimuksista heti, kun on tiedotettavaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo