Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Porin kaupunki teki lahjoituksen pesäpalloon Pesäkarhujen mestaruuden kunniaksi

Porin Pesäkarhut
AOP

Porin kaupunki osallistuu omalla tavallaan Porin Pesäkarhujen naisten Superpesiksen mestaruusjuhliin. Kaupunki antaa oman panoksensa toiminnan kehittämiseen.

Porin kaupunki lahjoittaa 5 000 euroa Lasten ja nuorten harrastusrahastoon. Lahjoitus on kohdennettu Pesäkarhujen junioreille ja tukea myönnetään erillisestä hakemuksesta harrastusmaksuihin ja välinekustannuksiin. Lahjoitus tehdään Pesäkarhujen mestaruuden kunniaksi.

– Porin kaupungille on tärkeää, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja urheilua, perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta. Haluammekin olla mukana huolehtimassa siitä, että Pesäkarhujen riveissä nähdään porilaisia pelaajia myös tulevaisuudessa, kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen toteaa.

Pesäkarhut ovat tyytyväisiä yhteistyöhön kaupungin kanssa ja ovat ilahtuneita huomionosoituksesta.

– Vaikka pesäpallo onkin lajina suhteellisen edullinen, arvostamme suuresti kaupungin elettä. On erittäin tärkeää, että kenenkään harrastaminen ei jää maksuista kiinni, Pesäkarhut Ry:n puheenjohtaja Vesa Saine iloitsee.

Lasten ja nuorten harrastusrahasto on Satakunnan yhteisökeskuksen kumppaneineen perustama rahasto, josta kuka tahansa voi hakea stipendiä kattamaan alle 18-vuotiaan lapsen tai nuoren harrastuksesta aiheutuvia kuluja. Hakemukset käsitellään kolmen kuukauden välein ja kaupungin tekemä lahjoitus kohdennetaan Pesäkarhujen junioreille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo