Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers taipui Los Angeles Lakersin käsittelyssä

LeBron James ja Anthony Davis.
AOP

Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers kärsi kauden kolmannen tappionsa, kun joukkue taipui Los Angeles Lakersin vieraana yön NBA-kierroksella. Markkasella oli normaalia parempi pelipäivä ja suomalainen heitti ottelussa kauden ykköspisteensä.

Los Angeles Lakers sai supertähti LeBron Jamesin takaisin kokoonpanoon ja joukkue onnistui tämän vahvistuksen myötä ottamaan hienon 113-101 -voiton Cleveland Cavaliersista. Alkukauden kovasta ohjelmasta kärsineelle Lakersille voitto oli vasta kauden kolmas ja toinen kotiparketilla neljästä pelatusta ottelusta. Toissapäivänä joukkue taipui Oklahoma City Thunderin vieraana 123-115 -lukemin. Lakersin voitto katkaisi samalla Cavaliersin kolmen ottelun mittaisen voittoputken.

James oli hyvällä pelipäällä paluuottelussa sillä maailman paras koripalloilija heitti 26 pistettä ja otti tähän kylkeen kolme levypalloa sekä antoi kahdeksan syöttöä. Lakersiltä Carmelo Anthony upotti 24 pistettä ja onnistui kuudesti kahdeksasta kolmen pisteen yrityksestä. Kolme kolmosta upposi viimeisellä neljänneksellä ja se ratkaisi lopulta pelin kotijoukkueen nimiin.

Cavaliersin riveistä Lauri Markkanen sai peliaikaa 32 minuuttia. Markkanen heitti ottelussa 17 pistettä ja osui epätyypilliseen tapaan kolmessa kolmen pisteen heitossa kahdeksasta yrityksestä. Suomalainen otti lisäksi kolme levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön. Vieraiden tehokkain oli Evan Mobley, joka sai myös eniten peliaikaa kiittäen vastuusta 23 pisteen, kuuden levypallon ja kolmen syötön verran. Darius Garland oli vieraiden ainut tupla-tuplan tehnyt pelimies heittäessään 18 pistettä ja antaessaan 11 syöttöä.

Lakersin kausi jatkuu kotiparketilla seuraavaksi Houston Rocketsia vastaan kahdella ottelulla. Cavaliers ottaa Los Angelesista tunnin lennon kohti Phoenixia ja pelaa Sunsia vastaan huomenna vierasottelun. Sen jälkeen luvassa on vielä Charlotte Hornetsia vastaan pelattava vierasottelu ennen paluuta kotiparketille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo