Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL-joukkue Washington Football Teamin työpaikkakulttuurikohu paisuu

Dan Snyder omistaja Washington Football Team
AOP

Entinen Washington Football Teamin cheerleader Melanie Coburn moitti NFL:ää sen kieltäytymisestä julkistaa joukkueen työpaikkakulttuurin tutkimustuloksia.

NFL:n komissaari Roger Goodell sanoi tiistaina, että liiga ei julkaise tarkastelutuloksia, koska henkilöt pyysivät anonyymiyttä. Entinen Washington Football Teamin cheerleader Melanie Coburn sanoi, että se on “pelkurimainen teko”.

– Mielestäni se on täysin valhetta. Meidän ja anonyymiutemme käyttäminen NFL:n suojelemiseen on vain hyvin pelkurimaista toimintaa, Coburn laukoi Fox Newsille.

Tiistaina Coburn osallistui NFL:n omistajien kokoukseen New Yorkin Manhattanilla, jossa hän toimitti käsin kirjeitä, joissa hän kehotti liigaa julkistamaan havainnot, joiden hän uskoo sisältävän “sarjan seksuaalista häirintää ja väkivaltaa” Washington Football Teamissa omistaja Dan Snyderin johdolla.

– On olemassa tapoja julkaista raportteja, joiden nimet on poistettu, ja jos on arkaluonteisia asioita, he voivat käydä läpi ja jättää pois osan tiedoista. Se on tehty, sitä on tehty koko ajan, ja on valitettavaa, että he käyttävät sitä.

Asianajajat Lisa Banks ja Debra Katz, jotka edustavat yli 40:tä entistä WFT:n työntekijää, antoivat keskiviikkona lausunnon, jossa he ilmoittivat Goodellille, että “asiakkaamme eivät halua sinulta enempää “suojaa” salatessasi tämän raportin”.

Goodell sanoi tiistain kokouksen aikana uskovansa Snyderin ja WFT:n olevan “vastuussa”, kun joukkue sai heinäkuussa 10 miljoonan dollarin sakon tutkimuksen päätyttyä.

– Se ei ole sakko eikä se ole rangaistus, joka sopii käytökseen ja myrkyllisen työkulttuurin vuosiin ja sarjalliseen seksuaaliseen häirintään ja jopa pahoinpitelyyn joissakin tapauksissa. En usko, että häntä (Snyder) on asetettu vastuuseen.

Keskiviikkona Las Vegas Raidersin omistaja Mark Davis sanoi uskovansa, että liigan pitäisi julkaista koko raportti, joka paljasti myös Raiderin entisen valmentajan Jon Grudenin käyttäneen homofobista, rasistista ja naisvihaista kieltä. Gruden erosi tehtävästään 11. lokakuuta.

– Oli rohkaisevaa, että Davis tuli esiin. Arvostan hänen tukeaan. Uskon myös, että hänellä on henkilökohtainen intressi tähän, koska hän menetti päävalmentajansa sillä tavalla kuin hän menetti.

Nyt Coburn odottaa innolla marraskuun 4. päivää, jolloin Demokraattipuolue on vaatinut NFL:ää julkaisemaan täydellisen tutkintaraporttinsa. Kongressi lähetti viime viikolla Goodellille kirjeen, jossa ilmaisi “vakavan huolensa” Washingtonin organisaation “laajalle levinneestä väärinkäytöksestä työpaikalla”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut