Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pietarin ATP-turnauksessa yllätysfinaali

Taylor Fritz eteni Pietarissa finaaliin.
AOP

Miesten tenniksessä Pietarin ATP-250 -tason turnauksen loppuottelussa nähdään melkoinen yllätys kaksikko, kun yksikään kärkisijoitetuista pelaajista ei selviytynyt edes välieriin.

Pietarin ATP-250 -turnauksen loppuottelussa Kroatian kokenut Marin Cilic kohtaa Yhdysvaltain Taylor Fritzin. Fritz selviytyi loistavasti finaaliin Pietarin turnauksessa, kun 1,5 viikkoa sitten yhdysvaltalainen hyytyi Indian Wellsin Masters-1000 -turnauksessa välierään.

Cilic sen sijaan tippui luovutuksen myötä US Openin ensimmäisellä kierroksella ja sen jälkeen eteni Moskovan ATP-kisassa viime viikolla finaaliin, jossa 33-vuotias pelaaja taipui Venäjän Aslan Karatseville.

Tässä turnauksessa Cilic on kaatanut matkalla finaaliin Albert Ramosin, Karen Khachanovin, Roberto Bautista-Agutin ja välierässä Botit van De Zandschulpin. Cilic on menettänyt turnauksessa vain kaksi erää neljässä ottelussa, kun Espanjan Bautista-Agut ja Venäjän Khachanov veivät kroatilta erät. Välierässä Cilic mursi hollantilaisen van De Zandschulpin syötön kolmesti eikä antanut yhtään murtopalloa vastustajalleen.

28-vuotias Fritz taipui US Openissa toisella kierroksella. Tämän jälkeen pelaaja tippui Denis Shapovaloville San Diegon turnauksen toisella kierroksella. Indian Wellsissä yhdysvaltalainen pelasi loistavaa tennistä, mutta Alexander Zverevinkin kaatanut hyvän syötön omaava pelaaja ei onnistunut etenemään finaaliin asti. Pietarin turnauksessa Fritz menetti ensimmäisen eränsä välieräottelussa Jan-Lennard Struffia vastaan. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa yhdysvaltalainen kaatoi Eemil Ruusuvuoren, Tommy Paulin ja John Millmanin.

Fritzin ja Cilicin välinen ottelu pelataan sunnuntaina kello 15.30 alkaen. Kummankin pelaajan kausi jatkuu ensi viikolla Pariisin Masters-turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis