Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

HS: Suomen ja Ruotsin salibandytähdet kritisoivat naisten MM-kisojen pelipaikkaa

Veera Kauppi hyökkääjä IKSU
AOP

Suomen maajoukkuetähti Veera Kauppi kritisoi naisten MM-salibandyn liian pientä pelipaikkaa. Anna Jakobsson on samaa mieltä suomalaistähden kanssa.

Ruotsin kaikkien aikojen parhaisiin salibandyn naispelaajiin kuuluva Anna Jakobsson tukee Veera Kaupin näkemystä MM-kisojen pelipaikasta. Kauppi avautui maanantaina Twitter-tilillään kisojen pelaamisesta Ruotsin Uppsalassa vain runsaan 2 000 katsojan areenassa. Ajatus on huono jopa Kansainvälisen salibandyliiton IFF:n pääsihteerin John Liljelundin mielestä.

Jakobsson kirjoitti Twitter-tilillään olevansa Kaupin linjoilla.

– Täysin järjettömän outo päätös pelata MM-finaali niin pienellä areenalla, hän toteaa.

– En halua olettaa sen johtuvan siitä, että kyseessä ovat naisten MM-kisat, mutta miesten MM-finaali ei olisi tietenkään koskaan päätynyt sinne.

Kaksi MM-kultaa urallaan voittanut Jakobsson kirjoitti kommenttinsa vastauksena ruotsalaislehti Expressenin urheilutoimittajan Anders Borgströmin viestiin. Borgström jakoi omassa Twitter-päivityksessään Kaupin kirjoittaman vuodatuksen.

– Vaikea olla eri mieltä. Finaaliin olisi luultavasti myyty reilusti yli 5 000 lippua, mikäli se vain pelattaisiin isommalla areenalla ja kaukalossa olisivat Ruotsi ja Suomi, Borgström kirjoitti.

Salibandyn naisten MM-kisat pelataan marras-joulukuun vaihteessa.

Lähde: Helsingin Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy