Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kaksi NFL-seura Las Vegas Raidersin pelaajaa vakavissa ongelmissa lain kanssa

Damon Arnette kulmapuolustaja Las Vegas Raiders
AOP

NFL:ssä pelaava Las Vegas Raiders on kuluneen viikon aikana kokenut kaksi järisyttävää episodia, kun sekä Henry Ruggs III että Damon Arnette hankkiutuivat ongelmiin.

Laitahyökkääjä Henry Ruggs III saa kaksi muuta rikossyytettä sekä syytteen osallisuudestaan ​​varhain tiistaiaamuna tapahtuneeseen auto-onnettomuuteen, jossa 23-vuotias nainen ja hänen koiransa kuolivat ja Ruggs ja hänen tyttöystävänsä loukkaantuivat.

22-vuotias Ruggs joutui alun perin syytteeseen kuolemaan johtaneesta alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta ja holtittomasta ajamisesta sen jälkeen, kun syyttäjät totesivat, että hän ajoi 156 m/h ja hänen veren alkoholipitoisuus oli yli kaksinkertainen Nevadan osavaltion rajaan verrattuna.

Syyttäjät ovat nyt päättäneet syyttää Ruggsia lisärikoksista alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta ja holtittomasta ajamisesta johtuen hänen matkustajansa, tyttöystävänsä Kiara Je’nai Kilgo-Washingtonin, vammoista. Rikossyyte on ampuma-aseen hallussapito vaikutuksen alaisena, joka on peräisin Ruggsin autosta tapahtumapaikalta löydetystä ladatusta aseesta.

Onnettomuudessa Ruggsin Chevrolet Corvette törmäsi Tina Tintorin Toyota Rav4:n takaosaan, jolloin maastoauto syttyi välittömästi tuleen.

Ruggs, joka vapautettiin 150 000 dollarin takuita vastaan ​​ja jota seurataan sähköisesti passinsa luovuttamisen jälkeen, voi joutua enimmillään 46 vuoden vankeuteen.

Hän on suljettu kotiinsa, hän ei saa ajaa autoa tai käyttää alkoholia, ja hänen on määrä saapua oikeuteen kuulemiseen keskiviikkona. Raiders vapautti Ruggsin sopimuksestaan myöhään tiistaina, 17 tuntia aamulla kello 3.39 tapahtuneen törmäyksen jälkeen ja pian sen jälkeen, kun hänet vapautettiin University Medical Centeristä ja hänet määrättiin Clark Countyn vankilaan.

Damon Arnette myös ongelmissa autokolarin ja aseen vuoksi

Kulmapuolustaja Damon Arnettea vastaan on nostettu useita oikeusjuttuja, ja äskettäin julkaistu video osoitti hänen uhkaavan määrittelemätöntä henkilöä aseella.

Ensimmäinen oikeusjuttu nostettiin 5. lokakuuta 2021. Arnettea syytetään ruumiinvammojen aiheuttamisesta auto-onnettomuudessa, joka tapahtui 14. lokakuuta 2020. Hänen kerrottiin olevan myöhässä joukkueen kokouksesta törmätessään toiseen ajoneuvoon. Kanteen mukaan Arnette pakeni paikalta päästäkseen kokoukseen.

Toinen oikeusjuttu johtuu tapahtumasta Aria Hotel & Casinossa. Arnette syytti työntekijää, joka sanoi, että hänen autoaan ei voitu saada takaisin pysäköintipalvelusta, koska hän oli kadonnut kuitin. Arnette väitettiin sylkeneen työntekijän päälle ja tönäisen häntä rintaan.

Perjantai-iltana ilmestyi video, jossa Arnette uhkasi toistuvasti tappaa jonkun samalla, kun heilutti asetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut