Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

IL: Linn Svahnin olympiaunelma murskaksi loukkaantumisen vuoksi

Linn Svahn maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin lupaava sprinttihiihtäjä Linn Svahn ei kilpaile Pekingin olympialaisissa helmikuussa. Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

21-vuotias Linn Svahn kaatui pahasti Ruotsin Ulricehamnissa helmikuussa ja tämän seurauksena hänen olkapäänsä vaurioitui. Nuori hiihtäjä kuitenkin jatkoi kauttaan. Hän ja hiihtojoukkueen lääkäri Per Andersson eivät ymmärtäneet vamman vakavuutta.

Olkapää vaati leikkaushoitoa, vaikka Svahn yritti kuntouttaa olkapäätään muilla keinoin.

– Kun heräsin sairaalapediltä, ensimmäiset kuulemani sanat olivat, että ”et pääse kilpailemaan olympialaisiin”, Svahn sanoi.

Svahn on tiennyt jo pidemmän aikaa, ettei ole kilpailukunnossa helmikuussa. Hän on sulatellut asiaa itsekseen ja oli kertonut asiasta vain lähimmäisilleen. Edes muut ruotsalaishiihtäjät eivät tienneet Svahnin vamman vakavuudesta, vaikka Svahn itse on tiennyt jo kaksi kuukautta, ettei Pekingiin ole mitään asiaa.

– Makasin eilen lattialla, halasin koiraani ja itkin. En ole itkenyt niin paljon aikoihin, Svahn kertoi.

Itkun syynä oli se, että hän tiesi kertovansa asiasta seuraavana päivänä julkisuuteen. Kaikki tietävät nyt, ettei Svahnia nähdä olympialaisissa. Unelman romuttumista on vaikea hyväksyä.

Svahnin mukaan hän ei syytä lääkäri Anderssonia siitä, ettei tämä arvioinut olkapäävammaa oikein. Hiihtäjän mukaan molemmat toimivat väärin.

– Jos ajassa voisi matkata taaksepäin, niin tietenkin tekisimme toisin. On silti turha olla jälkiviisas, Svahn totesi.

Hiihtäjä kertoi, ettei hän tällä hetkellä saa nostaa edes paistinpannua. Svahnia pidettiin yhtenä Ruotsin mitalitoivoista olympialaisiin.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022