Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ilman LeBron Jamesia pelannut Los Angeles Lakers nujersi NBA:ssa idän kärkijoukkueen

LA Lakers Bazemore
AOP

Koripalloliiga NBA:ssa pelattiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä 13 ottelun kierros. Kierroksella nähtiin paljon mielenkiintoisia otteluja, mutta ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu pelattiin kaliforniassa, kun toissakauden NBA-finalistit Los Angeles Lakers ja Miami Heat kohtasivat toisensa.

NBA:ssa vietettiin jälleen melkoisia pistejuhlia, sillä vain kolmessa pelissä jäätiin yhteensä alle 200 pisteen. Yksi niistä oli Lauri Markkasen edustaman Cleveland Cavaliersin ja Washington Wizardsin välinen ottelu, jossa vierasjoukkue Wizards nappasi 97-94 -lukemin voiton. Markkanen ei pelannut ottelussa.

NBA-kierroksen mielenkiintoisin peli pelattiin kuitenkin enkelten kaupungissa, kun Los Angeles Lakers onnistui kaatamaan Miami Heatin jatkoajalle venyneen ottelun jälkeen 120-117 -lukemin. Lakersille voitto oli iso, sillä joukkue joutui tulemaan jälleen kerran toimeen ilman tähtipelaaja LeBron Jamesia, joka kärsii pienestä vammasta.

Heat tuli otteluun itäisen konferenssin kärkipaikalta voitettuaan kymmenestä ensimmäisestä ottelusta seitsemän. Lakersin vastaava saldo oli 11 otteluun kuusi voittoa.

Itse ottelussa Lakers sai vahvan alun, mutta Heatin kahden pisteen johdossa edettiin puoliajalle. Vieraat kasvattivat johtonsa jo neljään pisteeseen ennen viimeistä neljännestä, mutta Lakers kampesi pelin tasoihin, vaikka Heat oli parhaimmillaan yhdeksän pisteen johdossa. Lopulta jatkoajalle lähdettiin tasalukemista 112. Lakers karkasi jatkoajalla seitsemän pisteen putkella viiden pisteen johtoon ja säilytti tämän loppuun saakka.

Lakersiltä Russell Westbrook teki tripla-tuplan heittämällä 25 pistettä, ottamalla 12 levypalloa ja antamalla 14 syöttöä. Anthony Davis teki tupla-tuplan 24-13-4 -tilastoilla. Vieraiden tehokkain oli tupla-tuplan tehnyt Bam Adebayo, joka heitti 28 pistettä ja otti kymmenen levypalloa. Kyle Lowry ja P.J. Tucker tekivät myös tupla-tuplat vierailta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo