Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniskentillä on luvassa finaaleja lauantaina

Denis Shapovalov lyö palloa maila vasemmassa kädellä.
AOP

Tennisvuosi 2021 alkaa olla lähellä päätepistettään. Sunnuntaina käynnistyy ATP:n mestaruuskisat Torinossa, mutta lauantaina pelataan vielä kahden merkittävän turnauksen loppuottelut, kun Tukholman ATP-kisa tulee päätökseen ja nuorten lupausten turnaus Milanossa päättyy loppuotteluun.

Miesten tennisvuosi 2021 huipentuu sunnuntaina alkavaan ATP-mestaruusturnaukseen, jossa kahdeksan tämän vuoden parasta pelaajaa ottavat mittaa toisistaan. Turnaukseen ykkössijoitettuna lähtee Pariisin Masters-turnauksen viikko sitten voittanut Novak Djokovic ja kakkossijoitettuna maailman kakkospelaaja Daniil Medvedev, joka taipui Djokovicille Pariisin finaalissa.

Ennen päätösturnausta pelataan kuitenkin kaksi turnausta loppuun lauantaina, kun Tukholman ATP-turnauksen loppuottelu käydään Kanadan Denis Shapovalovin ja Yhdysvaltain Tommy Paulin välillä. Tämän lisäksi Next Gen -turnauksen loppuottelu pelataan Italian Milanossa ja siellä ykkössijoitettu Espanjan Carlos Alcaraz kohtaa Yhdysvaltain Sebastian Kordan.

Tukholman välierissä Paul nousi maanmiestään Frances Tiafoeta vastaan erän ja syötönmurron takaa voittoon. Tiafoe voitti avauserän 7-5 -lukemin ja pääsi syöttämään 6-5 -tilanteessa ottelua itselleen toisessa erässä, mutta Paul mursi syötön vieden ratkaisun katkaisupeliin. Katkaisupelin voitettuaan Paul mursi heti kolmannen erän alussa vastustajansa syötön ja piti edun loppuun saakka.

Kanadalaisten välisessä välieräkohtaamisessa Shapovalov kaatoi suoraan 2-0 (6-4, 7-5) erin Felix Auger-Aliassimen. Shapovalov johti avauserää kahden syötönmurron turvin 5-2 -lukemin, mutta menetti syöttönsä ja päästi maanmiehensä mukaan erään. Auger-Aliassime sai vielä kaksi murtopalloa 5-4 -tilanteessa Shapovalovin syötössä, mutta ei onnistunut näitä hyödyntämään.

Toisessa erässä Auger-Aliassime karkasi murrolla johtoon, mutta menetti edun välittömästi. Lopulta 5-5 -tilanteessa Shapovalov mursi Auger-Aliassimen toistamiseen erässä ja marssi 7-5 -lukemin erä- sekä otteluvoittoon.

Nuorten lupausten turnauksessa Espanjan Alcaraz on neljään peliin pelattavissa erissä ollut täysin ylivoimainen. Turnauksessa otteluvoittoon vaaditaan kolme erävoittoa ja yksi erävoitto tulee neljällä pelillä. Mikäli erä on 3-3 -tilanteessa nähdään normaali katkaisupeli. Korda on sen sijaan hieman ailahdellut, mutta selvitti tiensä välierästä finaaliin kuivin jaloin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis