Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Huippukehonrakentaja Seth Feroce otti tiukasti kantaa viimeaikaisiin kehonrakentajakuolemiin

kehonrakennus
AOP

Seth Ferocella oli paljon sanottavaa viimeaikaisista kehonrakennuskuolemista, jotka ovat järkyttäneet lajia. YouTube-videossaan Feroce varoitti myös steroideja käyttäviä urheilijoita.

Urheilusivusto Generation Ironin mukaan kehonrakennuksessa on meneillään ongelma, josta jotkut laji-ihmiset kieltäytyvät puhumasta. On paljon kehonrakentajia, jotka ovat kuolleet viime vuosina ja kuukausina, mikä aiheuttaa huolta lajipiireissä.

Äskettäin Shawn Rhoden kuoli ja hänen kuolemansa on lähettänyt sivuston mukaan šokkiaaltoja kehonrakennusyhteisön läpi. Se oli todella valitettavaa ja odottamatonta. Kun yhdistät tämän siihen tosiasiaan, että Rhoden oli vain 46-vuotias, sivuston mukaan on selvää, että modernia kehonrakennusta vaivaa sanaton ongelma.

John Meadowsin, George Petersonin ja Rhodenin kuolemiwn pitäisi olla herätys lajiyhteisölle. Ennen näitä kolmea kehonrakentajaa kuolivat Dallas McCarver ja Luke Sandoe. Generation Ironin mukaan kuolemantapaukset riivaavat pääasiassa nykykehonrakentajia samaan aikaan kuin moni vanha lajilegenda elää ja voi hyvin. Lajipiireissä ollaankin huolissaan muun muassa steroidien väärinkäytöstä.

Huippukehonrakentaja Seth Feroce käsitteli äskettäin steroidien käyttöä kehonrakennuksessa ja aineen käytön seurauksia YouTube-kanavallaan julkaisemassaan videossa.

– Tämä paska ei ole vitsi. Monet ihmiset kertovat tekosyitä, monet ihmiset käyttävät niitä kainalosauvoinaan ja tekosyinään ja sanovat “Voi, se olisi voinut olla tämä tai tuo syy”. Tämä elämäntyyli, jota elämme kehonrakentajina, ei sovi heikoille, Feroce totesi painokkaasti.

Yhdysvaltalainen on itse tehnyt jo ratkaisuja.

– Tämä on henkilökohtainen päätös, jonka me kaikki teemme. Kukaan ei pakota tekemään sitä paskaa, jota tein, paitsi minä itse. Se ei ole kenenkään vastuulla, eikä kukaan muu ole vastuussa siitä, mitä olen valinnut tehdä, kuin minä. Kuolemaa ei kiinnosta.

– Lopetin äskettäin suurien steroidimäärien ottamisen. Olen testosteroinien korvaushoidossa. Käyn lääkäreillä, minulla on ollut monia hyviä lääkäreitä elämässäni. Käskekää minun lopettaa paska, mies täräytti.

Feroce jatkoi neuvojen antoa myös muille laji-ihmisille.

– Nuoret miehet, tämä kaikki on teidän henkilökohtainen päätöksenne. Kerron teille, steroidit pilaavat teidät, aivan kuin kaikki muutkin huumeet. Kaikki ne on suunniteltu niin, että pidät niistä. Ne kohtaavat persoonasi, ottavat kiveksistäsi kiinni ja pitävät sinusta kiinni.

– Steroidit eivät ole vitsi. Tämä on henkilökohtainen elämänpäätös, joka kaikkien täytyy tehdä. En ole isäsi, en ole paras ystäväsi, olen paskiainen, joka on jo käynyt sen läpi. Olen tehnyt tarpeeksi villiä paskaa elämässäni tietääkseni, mitä minun pitäisi tehdä ja mitä minun ei pitäisi tehdä, mies painotti.

Lähde: Generation Iron

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut