Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-seura Minnesota Timberwolves sai jättisakot harjoituskauden sääntöjen rikkomisesta

Minnesota Timberwolves NBA
AOP

Viime syyskuussa, ennen harjoitusleirin alkua, NBA-seura Minnesota Timberwolves kokoontui Yhdysvaltain Floridan Miamiin harjoittelemaan ja viettämään aikaa uuden omistajan Alex Rodriguezin luona.

Paikalla olivat niin Minnesota Timberwolvesin pelaajat, valmennusjohto kuin toimihenkilötkin, jotka viettivät aikaa uuden omistajan Alex Rodriguezin kanssa ja pitivät myös joukkueillallisia.

NBA tiedotti maanantaina, että tempaus maksaa Minnesotan organisaatiolle 250 000 dollaria.

– Minnesota Timberwolves -organisaatiolle on määrätty 250 000 dollarin sakko liigasääntöjen rikkomisesta, jotka kieltävät joukkueita järjestämästä tai maksamasta pelaajilleen kauden ulkopuolisia harjoituksia tai joukkueharjoituksia joukkueen kotimarkkinoiden ulkopuolella. Nämä rikkomukset tapahtuivat Timberwolvesin pelaajatoiminnan yhteydessä Miamissa syyskuun alussa, tiedotteessa todettiin.

Poikkeuksellisen rangaistuksesta tekee se, että vastaavanlaiset tapahtumat eivät ole mitenkään poikkeuksellisia NBA-piireissäkään. Esimerkiksi Los Angeles Lakers teki saman Yhdysvaltain Nevadan Las Vegasissa tänä vuonna.

Erona on se, että Lakers järjesti harjoitukset joukkueen rakenteen ulkopuolella. Toiminta ei ollut virallista, kukaan ei saanut palkkaa, päävalmentaja Frank Vogel ja valmennusryhmä eivät olleet paikalla, eikä omistaja Jeanie Buss ollut paikalla. Timberwolves-tapauksessa tapahtuma oli omistaja Rodriguezin kotona ja paljon joukkueen henkilökuntaa oli paikalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo