Seuraa meitä:

Peking 2022

Ranskalaisalppihiihtäjä Adrien Théaux vakavassa onnettomuudessa

Adrien Théaux alppihiihtäjä Ranska
AOP

Ranskalainen alppihiihtäjä Adrien Théaux joutui vakavaan onnettomuuteen Yhdysvaltojen Coloradon Friscon kaupungissa sijaitsevassa Copper Mountainin laskettelukeskuksessa. 37-vuotias laskettelija sai vakavia vammoja ja joutuu lopettamaan kauden ennen kuin se on edes alkanut.

Adrien Théaux’lla on ollut surkeaa epäonnea jo pitkään. Vuoden alussa ranskalainen juhli paluutaan Itävallan Kitzbühelissä toivuttuaan oikean polvensa vakavasta vammasta tammikuussa 2020. Nyt kolminkertaisen MM-kisavoittajan kausi loppui kuitenkin kuin seinään, kun hän kaatui harjoitellessaan Yhdysvaltojen Coloradon Friscon kaupungissa sijaitsevassa Copper Mountainin laskettelukeskuksessa.

Théaux sai murtuman oikeaan nilkkaansa ja sääriluuhunsa. Lisäksi hän hajotti vasemman kyynärpäänsä. Vammojen vuoksi ranskalaiselta jää jo toinen kausi lähes kokonaan väliin vakavan loukkaantumisen vuoksi.

Vuonna 2015 Super-G:n MM-kultamitalisti vietiin kaatumisen jälkeen Coloradon Vailissa sijaitsevaan Vailin sairaalaan, jossa hänelle tehtiin heti maanantai-iltana leikkaus. Théaux on tarkoitus siirtää Ranskaan mahdollisimman pian. Ranskalaiselta jäävät varmuudella väliin myös Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Peking 2022