Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Maailman tennispiirit ilmaisivat jälleen huolensa kiinalaisen Shuai Pengin tilanteesta

Shuai Peng tennis Kiina
AOP

Useat tennistahot, muun muassa Naisten tennisliitto WTA, japanilainen tennistähti Naomi Ōsaka, serbialainen tennisässä Novak Đoković ja ranskalainen tennistähti Nicholas Mahut, ovat kertoneet julkisesti huolestaan kiinalaisen tennistähden Shuai Pengin kohtalosta.

Kiinalaisesta tennistähdestä Shuai Pengistä ei ole kuulunut sen jälkeen, kun hän esitti syytöksiä seksuaalisesta väkivallasta kiinalaista huippupoliitikkoa Gaoli Zhangia vastaan.

Naisten tennisliitto WTA sanoi saaneensa vahvistuksen, että Peng on “turvassa, eikä mitenkään fyysisesti uhattuna”. WTA ei kuitenkaan pystynyt tavoittamaan Pengiä suoraan.

Japanin tennistähti Naomi Ōsaka kommentoi Pengin tilannetta Twitter-tilillään.

– Sain äskettäin tiedon eräästä tennispelaajasta, joka on kadonnut pian sen jälkeen, kun hän paljasti olevansa seksuaalisesti hyväksikäytetty, Osaka twiittasi hashtagilla #WhereisPengShuai.

– Toivon, että Shuai ja hänen perheensä ovat turvassa ja kunnossa. Olen šokissa nykyisestä tilanteesta ja lähetän rakkautta ja valoa hänen tielleen.

Aiemmin tällä viikolla serbialainen tennisässä Novak Đoković sanoi toivovansa Pengin olevan kunnossa ja lisäsi olevansa järkyttynyt. Myös ranskalainen tennistähti Nicholas Mahut kommentoi, että “Olemme kaikki huolissamme”.

Peng oli julkaissut lausutonsa väitetystä hyökkäyksestä entistä Kiina varapääministeri Gaoli Zhangia vastaan ​​Kiinan sosiaalisessa mediassa Weibossa marraskuussa. Viestissä hän sanoi, että hänet “pakotettiin” seksuaaliseen suhteeseen Zhangin kanssa.

Zhang toimi Kiinan varapääministerinä vuosina 2013-2018 ja oli Kiinan presidentin Jinping Xin läheinen liittolainen. Hän ei ole vastannut Pengin väitteisiin.

Pengin viesti poistettiin myöhemmin Weibosta, ja kaikki hänen mainitsemisensa sosiaalisessa mediassa on poistettu. Pengiä ei ole myöskään nähty eikä kuultu julkisesti sen jälkeen.

WTA:n toimitusjohtaja Steve Simon oli aiemmin kehottanut Kiinan viranomaisia ​​suorittamaan “täydellisen ja läpinäkyvän tutkimuksen” Pengin syytöksistä, jotka koskivat seksuaalista väkivaltaa.

– Kiitämme Shuaita hänen huomattavasta rohkeudestaan. Naiset ympäri maailmaa löytävät äänensä, jotta epäoikeudenmukaisuudet voidaan korjata.

Simon sanoi, että WTA oli saanut useista lähteistä, mukaan lukien Kiinan tennisliitosta, vahvistuksen, että Peng oli turvassa, mutta lisäsi, että hän ei ollut päässyt häneen yhteyteen suoraan.

– Ymmärrän, että hän on Pekingissä Kiinassa, mutta en voi vahvistaa sitä, koska en ole puhunut suoraan hänen kanssaan, Simon kertoi.

Pengin väite on suurin tapaus Kiinan #MeToo-liikkeessä, joka on enimmäkseen jäänyt vähälle huomiolle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis