Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev lätki itsensä lohkovoittoon ATP:n mestaruusturnauksessa

Daniil Medvedev ja Jannik Sinner
AOP

Torinossa pelattava ATP:n mestaruusturnaus kauden kahdeksan parhaan pelaajan välillä on ollut mielenkiintoinen paketti, sillä turnaukseen on loukkaantumisen takia tuotu jo kaksi pelaajaa lisää varamiesten paikalta. Se ei kuitenkaan ole isosti vaikuttanut turnauksen kulkuun, sillä maailman kärkipelaajista jo kolme on varmistanut paikkansa neljän parhaan joukossa.

Torstaina Torinossa pelattiin punainen lohko päätökseen ja tämän lohkon voitti Venäjän Daniil Medvedev puhtaalla pelillä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa US Openin voittanut venäläinen kaatoi Alexander Zverevin sekä Hubert Hurkaczin kolmessa erässä.

Alkulohkon viimeisessä ja samalla merkityksettömässä ottelussa Medvedev kaatoi turnaukseen Matteo Berrettinin tilalle tulleen Jannik Sinnerin myös 2-1 (6-0, 6-7, 7-6) -lukemin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen.

Ensimmäisessä erässä Medvedev oli ylivoimainen antamalla omissa syötöissään vain kolme pistettä kotiyleisön suosikille ja murtamalla kolmesti Sinnerin syötön. Murtopalloja Medvedevillä oli avauserässä yhteensä seitsemän kappaletta. Toisessa erässä italialainen pääsi paremmin otteluun kiinni murtaen neljännessä pelissä venäläisen syötön, mutta menettämällä perään omansa. Lopulta erässä edettiin katkaisupeliin, jossa Sinner oli vahvempi.

Kolmannessa erässä italialainen karkasi murrolla 4-2 -johtoon ja Medvedev alkoi löysäämään otettaan. Medvedev syötti omissa syötöissään koko ottelun lopun ykköset sekä kakkoset täysillä. Tämä ei kuitenkaan johtanut virheisiin, sillä Medvedev mursi takaisin kuin vahingossa ja vei ottelun kolmannen erän katkaisupeliin, jossa lopulta venäläisen kolmas ottelupallo tuotti tuloksen.

Päivän aiemmassa ottelussa Saksan olympiakultaa voittanut Zverev kaatoi Hurkaczin kahdessa erässä ja varmisti paikkansa lohkon toisena jatkoon. Zverev kohtaa välierässä Novak Djokovicin, jolle saksalainen hävisi huikeassa US Openin välierässä ja jonka Zverev kaatoi olympialaisten välierässä oltuaan erän- sekä murron verran tappiolla.

Medvedev kohtaa voittajan perjantain ottelusta, jossa Norjan Casper Ruud kohtaa Venäjän Andrey Rublevin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis