Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

ATP:n mestaruusturnauksessa lauantaina välierät

Daniil Medvedev tennis Venäjä
AOP

Tenniksen ATP:n mestaruusturnaus Italian Torinossa on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä on enää neljä pelaajaa. Lauantaina turnauksessa pelataan kaksi välieräottelua, jossa kolme pelaajaa on ATP-listan kärjestä ja kvartetin täyttää norjalainen Casper Ruud, joka oli kahdeksanneksi sijoitettu ennen turnausta.

Loukkaantumisten sävyttämä ATP:n mestaruusturnaus on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä on enää kolme ottelua. Lauantaina pelataan kaksi välierää ja näiden voittajat kohtaavat sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa, jossa palkintorahana on tarjolla lähes seitsemän miljoonan dollarin potti sekä tappioitta turnauksen voittaneelle pelaajalle 1500 ATP-pistettä.

Novak Djokovic ja Daniil Medvedev menivät alkulohkosta läpi puhtaalla pelillä, eli kummallakin pelaajalla on vielä mahdollisuus saada 1500 pistettä sekä tappioitta turnauksen voittavalle pelaajalle maksettava reilu kahden miljoonan dollarin palkintoraha.

Päivän ensimmäisessä välierässä alkaen kello 15.00 Medvedev kohtaa Norjan Casper Ruudin, joka kaatoi tiukassa kolmieräisessä ottelussa Medvedevin maanmiehen Andrey Rublevin perjantaina.

Ruud hävisi turnauksen ensimmäisen pelin 2-0 -erin Djokovicille, mutta voitti toisessa ottelussa avauserän tappion jälkeen varapelaaja Cameron Norrien ja toisti samaa kaavaa Rublevia vastaan. Venäläistä vastaan perjantaina Ruud oli erän sekä syötönmurron perässä, mutta käänsi siitä huolimatta ottelun nimiinsä ja voitti pelin 2-1 (2-6, 7-5, 7-6) -lukemin niin, että kolmas erä tuli kotiin huiman katkaisupelin päätteeksi.

Medvedev on pelannut turnauksessa vain kolmieräisiä otteluita. Kaksi ensimmäistä taistoa Hubert Hurkaczia ja Alexander Zvereviä vastaan olivat merkityksellisiä, mutta kolmas ottelu Italian varapelaaja Jannik Sinneriä vastaan merkityksetön.

Päivän toisessa välierässä kello 22.00 alkaen Djokovic ja Zverev kohtaavat toisensa kolmannessa merkittävässä välierässä tenniskauden loppupuolella. Aiemmat välierät ovat US Openista ja olympialaisista. Näistä voitot ovat 1-1 ja molemmissa otteluissa on tarvittu täydet erät. Australian avoimissa miehet kohtasivat toisensa puolivälierissä ja tuolloin Djokovic on neljässä erässä parempi, mutta ottelussa nähtiin kaksi katkaisupeliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis