Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-tähdet LeBron James ja Isaiah Stewart laittoivat rähinäksi sunnuntain ottelukierroksella

LeBron James ja Anthony Davis.
AOP

Los Angeles Lakersin ja Detroit Pistonsin välisessä NBA-ottelussa kuohui sunnuntaina, kun koripallotähdet LeBron James ja Isaiah Stewart ottivat yhteen kesken pelin ja joutuivat lopulta molemmat ulosajetuiksi.

NBA:n pelaajapäällikkö Scott Foster kertoi, että Los Angeles Lakersin tähti LeBron James ajettiin ulos sunnuntaina Detroit Pistonsia vastaan pelatusta 121-116-voittolukemin päättyneestä ottelusta “tarpeettoman ja liiallisen kontaktin vuoksi olkapään yläpuolella” tappelun aikana, jonka seurauksena Detroitin sentteri Isaiah Stewart sai vertavuotavan haavan oikean silmänsä yläpuolelle.

– Alkuperäisen kontakti katsottiin Stewartin virheeksi ja siitä tuomittiin Jamesille vapaaheittoja. Jamesin hyökkäystä tilanteen jälkeen pidettiin räikeänä virheenä tarpeettomasta ja liiallisesta kontaktista olkapään yläpuolelle.

Stewart ajettiin myös ulos pelistä kolmannen neljänneksen alussa, kun hänelle tuomittiin kaksi teknistä virhettä hänen roolistaan tappelussa.

Joukkuetoverit erottivat riitapukarit välittömästi toisistaan, mutta Stewart raivostui, kun veri alkoi virrata hänen kasvoillaan. Hän yritti toistuvasti päästä käsiksi Jamesiin, Stewart teki useita teknisiä virheitä samalla, kun valmentajat ja joukkuetoverit yrittivät pidätellä häntä.

– Isaiah sai kaksi teknistä virhettä useista epäurheilijamaisista teoista tappelun aikana, Foster kommentoi.

Lakersin Russell Westbrookille tuomittiin myös tekninen virhe, kun tuomaristo arvioi tilanteen ja sen seuraukset ja totesivat, että hän oli “yllyttäjä” tilanteessa, jossa oli työntämistä, tönimistä ja roskapuhetta.

Tuomio oli Jamesille vasta toinen ulosajon uran 1 318 NBA-runkosarjapelissä. Hän ei puhunut medialle sunnuntain pelin jälkeen, mutta joukkuetoveri Anthony Davis puolusti iskua tahattomana.

– Kaikki liigassa tietävät, että LeBron ei ole likainen kaveri. Heti kun hän teki sen, hän katsoi taaksepäin ja sanoi (Stewartille): ‘Minun mokani. En yrittänyt tehdä sitä.’ En tiedä mitä (Stewart) yritti tehdä. Kukaan joukkueestamme ei ymmärtänyt sitä.

Pistonsin valmentaja Dwane Casey kertoi myös oman näkemyksensä tilanteesta.

– (Stewart) oli järkyttynyt. Sanoin hänelle: “Älä anna tämän määrittää kuka olet. Se ei määritä peliäsi millään tavalla.” Tunsin myötätuntoa nuorta miestä kohtaan, koska hän on niin kilpailija ja hän pelaa niin kovaa.

Stewart yritti myös juosta Jamesin perään pukukoppiin. Casey puolusti Stewartin reaktiota.

– En usko, että James on likainen pelaaja, mutta Stew sai haavan silmäänsä. Hänestä tuntui, että häntä oli lyöty halpamaisesti kulmakarvaan. En ole edes varma, että tiesikö hän, kuka löi häntä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo