Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

CAS piti korkeushyppääjä Aleksandr Šustovin doping-pannan voimassa

Aleksandr Šustov korkeushyppy Venäjä
AOP

Venäläinen korkeushyppääjä Aleksandr Šustov tuomittiin neljän vuoden kilpailukieltoon yleisurheilumaailmaa ravistelleen Venäjän valtiollisen doping-ohjelman tutkinnan yhteydessä.

Urheilun välimiesoikeus CAS on antanut päätöksensä venäläisen korkeushyppääjän Aleksandr Šustovin ja Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n ja Venäjän yleisurheiluliiton RUSAF:n välisessä muutoksenhakuvälitysmenettelyssä.

CAS-paneeli vahvisti 5.6.2020 päivätyn päätöksen, jossa Šustovin todettiin rikkoneen vuonna 2013 voimassa olleiden IAAF:n kilpailusääntöjen 2012-2013 sääntöä 32.2(b) (Urheilijan kielletyn aineen tai kielletyn menetelmän käyttö tai käyttöyritys). Šustov määrättiin neljän vuoden kilpailukieltoon, joka alkaa 5.6.2020, ja mieheltä hylättiin kaikki hänen 8.7.2013-7.7.2017 saavuttamansa kilpailutulokset.

Tammikuussa 2018 Yleisurheilun eheysyksikkö AIU syytti Šustovia IAAF:n kilpailusääntöjen 2012/2013 (IAAF:n säännöt) säännön 32.2 (b) rikkomisesta niiden todisteiden perusteella, jotka sille oli toimitettu Venäjän systeemaattista dopingin käyttöä koskevissa raporteissa.

Professori Richard H. McLaren työskenteli tapauksen parissa 16. heinäkuuta 2016 ja 9. joulukuuta 2016 välisenä aikana ja julkaisi tutkimustoloksensa sekä siirsi asian CAS:n ratkaistavaksi ensimmäisen oikeusasteen päätökseen, joka huipentui riitautetun päätöksen antamiseen.

Šustov valitti 20.7.2020 CAS:n valitusjaostolle päätöksestä ja vaati sen kumoamista ja hänelle määrättyjen kurinpitoseuraamusten kumoamista. Tarkasteltuaan sille sekä kirjallisissa huomautuksissa että istunnossa esitetyt väitteet ja todisteet CAS:n valituslautakunta ei löytänyt syytä kumota riitautettua päätöstä ja vahvisti ensimmäisen oikeusasteen paneelin johtopäätökset kokonaisuudessaan ja hylkäsi valituksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu