Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Fani hyökkäsi WWE-showpainitähti Seth Rollinsin kimppuun kesken TV-lähetyksen

Seth Rollins show-painija WWE
AOP

WWE-showpainitähti Seth Rollins joutui fanin hyökkäyksen kohteeksi Monday Night Rawn live-TV-lähetyksen aikana Barclays Centerissä Brooklynissa Yhdysvaltain New Yorkissa.

35-vuotias Seth Rollins, oikealta nimeltään Colby Lopez, oli kävelemässä takaisin sisääntuloramppia pitkin takahuoneeseen voitettuaan Finn Balorin ottelussa, kun fani ryntäsi yllättäen ramppia pitkin hänen kimppuunsa. Rollins onnistui saamaan hyökkääjän päälukkoon, ja kun he kaatuivat maaahan, turvamiehet ehtivät hätiin ja kiskoivat miehet irti toisistaan.

Kun Rollins pääsi irti fanista, hän alkoi raivota miespuoliselle fanille kovaan ääneen pitäytyen samalla roolissaan. Myös paikalla ollut yleisö reagoi tapahtuneeseen nopeasti ja pilkkasi hyökkääjää huudoilla. Välikohtaus sattui suorassa TV-lähetyksessä ja siitä levisi nopeasti myös fanien ottamaa kuvaa.

New Yorkin poliisilaitos vahvisti myöhemmin, että 24-vuotias miesfani oli pidätetty tapauksen yhteydessä ja että häntä vastaan ​​nostetaan syytteet.

– WWE ottaa esiintyjiensä turvallisuuden erittäin vakavasti. Rollinsin kimppuun hyökännyt henkilö on luovutettu NYPD:lle, ja häntä vastaan ​​nostetaan syytteitä lain täydessä laajuudessa, WWE Inc kommentoi lausunnossaan.

Rollins selvisi tapauksesta vahingoittumattomana, ja hän pystyi jatkamaan Rawssa esiintymistä. Hän otteli myös WWE:n mestaruusvyöstä Big E:tä ja Austin Theoryä vastaan myöhemmin samassa lähetyksessä pääottelussa.

Rollins on yksi WWE:n viime vuosien menestyneimmistä painijoista. Hän on niittänyt mainetta niin joukkue- kuin yksilöotteluissakin ja hän on moninkertainen mestari ja on kantanut useimpia WWE:n suurimpia mestaruusvöitä useaan kertaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit