Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers nöyrtyi Phoenix Sunsin käsittelyssä

Lauri Markkanen Phoenix Sunsia vastaan.
AOP

Torstain NBA-kierroksella Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers kohtasi NBA:n kuumimman joukkueen eli Phoenix Sunsin ja joutui kotiparketilla nöyrtymään paremman edessä. Suns on NBA:n läntisen konferenssin toisena ja Cavaliers idässä 12.

Lauri Markkanen edustama Cleveland Cavaliers koki jo viidennen tappion putkeen NBA:ssa, kun joukkue kaatui kotiparketillaan Phoenix Sunsin käsittelyssä 120-115 -lukemin.

Voitto oli viime kesänä NBA:n finaaleissa Milwaukee Bucksia vastaan esiintyneelle Sunsille jo 14. putkeen ja joukkue on läntisessä konferenssissa toisena Golden State Warriorsin takana. Suns on hävinnyt NBA:ssa viimeksi runkosarjan neljännessä ottelussa noin kuukausi sitten.

Vieraiden tehokkain pelaaja oli tähtipelaaja Devin Booker, joka heitti 35 pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Booker kellotti joukkueestaan kovimmat minuutit saaden peliaikaa lähes 39 minuuttia.

Viime pudotuspeleissä jäätävässä vireessä ollut Chris Paul pelasi reilut 32 minuuttia ja heitti 17 pistettä sekä antoi 12 syöttöä. Paul oli yhdessä vaihtomies JaVale McGeen kanssa ainoa, joka onnistui tupla-tuplassa Cavaliersia vastaan. McGee otti reilun 20 minuutin peliajalla 12 levypalloa ja heitti 13 pistettä. McGeen onnistumisprosentti pelitilanneheitoissa oli huima, 66.

Markkanen sai kotijoukkueen puolelta toiseksi eniten peliaikaa, mutta tehottomuus vaivasi jälleen suomalaista. Markkanen osui pelitilanneheitoissaan viidesti 13’ta yrityksestä ja kirjasi ottelussa yhteensä 14 pistettä. Levypalloja suomalainen otti 11 kappaletta.

Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli sentteri Jarrett Allen, joka heitti ottelussa 25 pistettä ja otti 11 levypalloa. Allen sai peliaikaa ottelussa 38.29 minuuttia, joka oli joukkueesta eniten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo