Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Slovenialainen huippulumilautailija Marko Grilc menehtyi onnettomuudessa

Marko Grilc entinen lumilautailija Slovenia
AOP

Slovenialainen huippulumilautailija Marko Grilc kuoli 38-vuotiaana jouduttuaan lasketteluonnettomuuteen Itävallan Söldenissä.

Marko Grilcin onnettomuus tapahtui valmisteltaessa videon kuvaamista laskettelurinteessä, joka on tällä hetkellä suljettu. Hän lähti hiihtoretkelle tarkastaakseen maaston. Itävallan poliisin mukaan hän kaatui ja osui päällään, jossa hänellä ei ollut kypärää, lumiseen kiveen. Hän kuoli tapahtumapaikalla.

Itävaltalaislehti Kronen Zeitung kertoi, että slovenialainen oli osa kuvausryhmää. Tuntemattomasta syystä laskija, jolla ei poliisin mukaan ollut kypärää, kaatui ja löi päänsä lumiseen kiveen. Hänen seuralaisensa alkoivat välittömästi elvyttää häntä, mutta lääkäri pystyi vain toteamaan hänet kuolleeksi saapuessaan onnettomuuspaikalle.

Grilc loukkaantui vakavasti jo vuonna 2016, myös lasketellessaan Itävallassa. Hänet kuljetettiin sitten lentäen Schladmingin sairaalaan, ja hän loukkasi selkänsä kaatuessaan. Tuolloin hän itse kirjoitti, että enkelit laskivat hänen kanssaan.

Grilc kilpaili pitkään MM-kisoissa, joissa hän juhli yhtä voittoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu