Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Salibandy

Salibandyn MM-kisoissa otetaan korona-passi käyttöön

salibandy
AOP

Ensi viikon perjantaina 3.12. käynnistyvissä salibandyn miesten MM-kisoissa otetaan käyttöön korona-passi. Jokaiselta katsojalta tarkistetaan korona-passi hallille saapumisen yhteydessä sekä Helsingin Jäähallilla että Hartwall Arenalla.

Aiemmin korona-passia ei ole voitu hyödyntää, koska tapahtumaan ei ole kohdistunut rajoituksia ja lainsäädäntö ei ole mahdollistanut korona-passin käyttöönottoa. Passi otetaan käyttöön, koska molempien hallien ravintoloihin kohdistuu uusia rajoituksia Valtioneuvoston 26.11.2021 antaman päätöksen mukaisesti. Korona-passia edellytetään 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

– Tilanne on nyt selkeämpi ja koronapassi mahdollistaa entistä turvallisemman tapahtuman rakentamisen. Se vaatii meiltä järjestäjänä hieman lisäponnisteluja ja myös katsojilta pientä vaivannäköä, mutta lopputuloksena halliin voi saapua rauhallisin mielin nauttimaan maailman parhaasta salibandystä, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi.

Saapuminen Helsingin Jäähallille on mahdollista jo tuntia ennen päivän ensimmäisen ottelun alkua. Finaaliviikonloppuna Hartwall Arenalla ovet avautuvat yleisölle jo puolitoistatuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua.

Tulemalla ajoissa paikalle on mahdollista vähentää korona-passien ja lipuntarkastuksen yhteydessä aiheutuvaa jonottamista ja mahdollisia ruuhkia. Saapuminen halleille on pyritty tekemään sujuvaksi ottamalla käyttöön kaikki mahdolliset sisäänkäynnit.

MM-kisatapahtumassa on voimassa maskisuositus. Kisoissa työskentelevillä henkilöillä sekä vapaaehtoisilla on maskipakko koko kisojen ajan. Näiden toimenpiteiden lisäksi katsojia kannustetaan huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, ja käsidesipisteitä on halleilla tarjolla useita sisäänkäyntien ja asiointipisteiden yhteydessä.

– Teemme tiivistä yhteistyötä hallien henkilökunnan, ravintolapalveluiden ja terveysviranomaisten sekä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa. Seuraamme tarkasti, kun Hartwall Arena ottaa korona-passin käyttöön Jokerien KHL-ottelussa viikonloppuna, kertoo Hanne Pirkola.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy