Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Salibandy

Suomi murskasi Saksan naisten salibandyn MM-kisojen avauksessa

Suomen salibandynaiset
AOP

Suomi näytti avausottelussa Saksalle taivaanmerkit, kun joukkue otti murskavoiton kaksinumeroisin lukemin. Suomen tähtenä hääri kolme maalia iskenyt Veera Kauppi.

Suomi otti naisten salibandyn avausottelussa Saksasta hurjan voiton 15-0 -lukenin Ruotsin Uppsalassa pelattavassa turnauksessa. Suomelta tehokkain pelaaja oli Veera Kauppi, joka iski ottelussa kolme maalia ja syötti kaksi. Muita yli kolmeen tehopisteeseen yltäneitä olivat Oona Kauppi 2+1 tehoin ja My Kippilä 1+2 tehoin.

Saksa sai ottelussa ainoastaan viisi laukausta kohti Suomen maalia, kun taas Suomi laukoi 53 kertaa Saksan Noora Hollea kohden, joka valittiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi 15 päästetystä maalista huolimatta. Suomen parhaaksi valittiin Veera Kauppi ansaitusti.

Ottelussa Suomi piti palloa lähes koko peliajan ja sai ottelussa kolme mahdollisuutta ylivoimalla maalintekoon, mutta onnistui vain kahdesti. B-lohkossa Suomi on Ruotsin jälkeen toisena, mutta joukkueet ovat tasapisteissä. Ruotsi voitti turnauksen avausottelussaan aiemmin lauantain Slovakian 22-3 -lukemin. Suomi haastaa Slovakian sunnuntai-iltana. Suomi ja Ruotsi ratkaisevat lohkovoiton keskinäisessä kamppailussaan tiistaina mikäli suuria ihmeitä ei tapahdu.

Lauantaina Tshekki kaatoi a-lohkon ensimmäisessä ottelussa Sveitsin 5-2 -lukemin ja käytännössä varmisti lohkonsa voiton, sillä kummallakin joukkueella on jäljellä ottelut Latviaa sekä Puolaa vastaan. C-lohkossa Tanska kaatoi Yhdysvallat 9-6 -lukemin. D-lohkossa Norja kaatoi Venäjän naiset 7-3 -lukemin ja Viro pelasi tiukan ottelun Singaporea vastaan voittaen taistelun maalein 4-3.

Turnauksessa a- ja b-lohkon kaksi parasta etenevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen sijoille kolme ja neljä päätyvät pelaavat neljännesfinaaleissa c- ja d-lohkon kahta parasta vastaan, ja näistä voittajat pääsevät puolivälieriin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy