Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Entinen huippuyleisurheilija Emmit King on kuollut

Emmit King entinen yleisurheilija USA
AOP

Yhdysvaltalainen entinen yleisurheilutähti Emmit King ammuttiin kuoliaaksi riidan aikana Yhdysvaltain Alabamassa.

Alabaman viranomaiset kertoivat maanantaina, että entisen olympiavoittajan ja yleisurheilumestarin Emmit Kingin ja toisen miehen välinen riita kärjistyi ammuskeluun viikonloppuna, jolloin molemmat miehet kuolivat.

– 62-vuotias King julistettiin kuolleeksi sairaalassa sunnuntai-iltapäivällä, William Yates, Jeffersonin piirikunnan apulaiskuolinsyyntutkija, kertoi.

Toinen mies, 60-vuotias Willie Wells kuoli tapahtumapaikalla.

Yhdysvaltain Alabaman Bessemerin, kaupungin, jossa ammuskelu tapahtui, poliisin tiedottaja kertoi, että poliisit vastasivat ampumisilmoituksiin kello 15.40. ja löysi Kingin ja Wellsin, jotka molemmat oli ammuttu. Silminnäkijöiden mukaan parivaljakko riiteli ja kumpikin tarttui aseeseen ja ampui toista kohti. Ei ole selvää, mistä kiistassa oli kyse, eikä lisätietoja ollut heti saatavilla.

King, joka opiskeli Alabaman yliopistossa, oli vuoden 1983 NCAA:n mestari 100 metrin pikajuoksussa. Samana vuonna hän voitti pronssia yleisurheilun MM-kisoissa Helsingissä. King oli myös kahdesti Yhdysvaltain olympiaviestijoukkueessa – vuonna 1984 Yhdysvaltain Los Angelesissa ja vuonna 1988 Etelä-Korean Soulissa – mutta hän ei kilpaillut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu