Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Rallit.fi: Heikki Kovalainen siirtyy ensi kaudeksi puhtaasti rallipoluille

Heikki Kovalainen rallikuski
AOP

Japanin rata-autosarjassa tällä kaudella menestystä niittänyt entinen formulatähti Heikki Kovalainen teki ison paljastuksen sosiaalisen median kanavillaan maanantaina.

Heikki Kovalainen kertoi, että seitsemän vuotta kestänyt ura rata-autoilun Japanin Super GT -luokassa on tullut päätökseensä. Tällä kaudella 40-vuotias rattitaituri ajoi luokassa sijalle 13. Kauden paras tulos tuli viime viikonlopun päätösosakilpailusta, kun Kovalainen sijoittui neljänneksi. Sarjan mestaruuden hän voitti vuonna 2016.

Kovalainen teki kuitenkin mieluisan paljastuksen rallifaneille, sillä intohimo lajia kohtaan sykkii koko ajan vahvempana. Tänä vuonna Kovalainen ajoi Toyota GT86 CS-R3 -autollaan Japanin rallisarjassa luokkamestariksi kaksivetoisten sarjassa. Kovalainen on ajanut Team AICELLOn väreissä Japanin rallisarjaa viimeiset kolme vuotta yhdessä kartturinsa Sae Kitagawan kanssa.

– Kun yksi luku uralla päättyy, toinen alkaa. Ette pääse minusta vielä eroon. Minulla on yhä intohimoa moottoriurheilua kohtaan. Ja intohimo rallia kohtaan on todella kasvanut. Kuten moni teistä tietää, olen jo jonkun verran ajanut ralleja, Kovalainen kertoo videolla.

– Olen aina ollut siitä kiinnostunut. Tuskin minusta enää WRC-mestaria tulee, mutta haluan jatkaa kilpailemista ja kehittyä. Ensi vuonna tavoiteena on ajaa Japanin sarjaa nelivetoisella autolla.

Yksi syy taustalla on löysempi aikataulu, jonka ralli tuo mukanaan. GT-sarjassa testipäiviä ja kilpailuja on paljon enemmän, mikä on aiheuttanut korona-aikana Kovalaiselle omat haasteensa.

– Nyt voin viettää enemmän aikaa perheeni ja erityisesti vaimoni kanssa. Se on tärkeä tekijä päätökseni taustalla.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut