Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsalaiset mitaleilla ampumahiihdon maailmancupissa

Sebastian Samuelsson Östersundin maailmancupissa.
AOP

Ruotsissa käyntiin ampumahiihdon maailmancupin toisen osakilpailun sprintit torstaina. Miehissä voiton otti kotiyleisön suosikki Sebastian Samuelsson ja naisten kisassa Ruotsin Elvira Öberg sijoittui toiseksi. Östersundissa hiihdetään kahtena viikonloppuna putkeen.

Miesten sprinttikilpailussa Sebastian Samuelsson otti kauden toisen voittonsa ja nousi maailmancupin kärkeen. Torstain sprinttikilpailussa Samuelsson ampui yhden ohilaukauksen ja voitti kisan 18 sekunnin erolla ennen Ranskan Emielien Jacquelinia. Kolmas kisassa oli Ranskan Quentin Fillon Maillet, joka ampui kärkikaksikon tavoin yhden ohilaukauksen.

Kisassa paras nolla-ampuja oli Venäjän Eduard Latupov, joka oli kisassa neljäs ja jäi voittajasta 26,1 sekunnin päähän. Paras norjalainen kisassa oli Vetle Sjåstad Christiansen, joka ampui yhden sakon ja oli viides. Ero Samuelssoniin oli reilut puoli minuuttia.

Suomen Tero Seppälä oli kisassa 16. yhdellä sakolla. Ero kärkeen oli 59,9 sekuntia, joten vasenkätisen suomalaisen kauden avaus oli lupauksia herättävä. Muista suomalaisista Olli Hiidensalo oli 63, Heikki Laitinen 80. ja Tuomas Harjula 106. lähes neljä minuuttia kärjelle jääneenä.

Naisten kisassa Lisa Hauser yllätti kaikki ja otti hienon nolla-ammunnan turvin voiton. Hauser voitti kisassa toiseksi tulleen Elvira Öbergin 12,5 sekunnin erolla, mutta ruotsalaistykki oli ampui kaksi ohilaukausta. Kolmanneksi naisten kisassa nousi valkovenäjän Hanna Sola, joka ampui yhden ohilaukauksen ja jäi kärjestä 14,4 sekuntia. Solan maannainen Dzinara Alimbekava oli nolla-ampujana neljäs reilut 20 sekuntia kärjestä. Kisassa toiseksi tulleen Elvira Öbergin sisko, Hanna Öberg ampui siskonsa tavoin kaksi ohi ja jäi 47 sekuntia kärjestä.

Suomen Mari Eder oli kisassa 50. ammuttuaan kolme ohilaukausta. Ero kärkeen venähti minuutin ja 51 sekunnin mittaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu