Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ampumahiihdossa norjalaisten päivä

Ampumahiihdon maailmancupia Östersundissa.
AOP

Ruotsin Östersundissa hiihdettiin lauantaina miesten viesti ja naisten takaa-ajokilpailu. Molemmissa kisoissa voitot menivät Norjaan. Naisten takaa-ajossa Marte Roeiseland juhli voittoa.

Naisten takaa-ajokilpailuun Itävallan Lisa Hauser lähti kärkipaikalta voitettuaan torstaina naisten pikamatkan, mutta taipui täydellisen kisan jälkeen mitalitilojen ulkopuolelle takaa-ajossa. Kisan voitti Norjan Marte Roeiseland, joka ampui yhden hudin kisassa ja voitti Ranskan nolla-ampuja Anais Bescondia 4,8 sekuntia.

Kisassa kolmanneksi tuli Bescondin maannainen Anais Chevalier-Bouchet, joka ampui yhden ohi ja jäi kärjestä seitsemän sekuntia. Itävallan Hauser oli kisassa neljäs 7,9 sekuntia Roeiselandille jääneenä.

Ruotsin mitalitoivot Öbergin siskokset tulivat reilun sekunnin sisällä toisistaan maaliin. Hanna Öberg teki vahvan nousun kolmen ohiammunnan myötä kisassa kuudenneksi jäätyään 22,2 sekuntia kärjestä. Pikamatkalla toiseksi tullut Elvira Öberg oli kisan seitsemäs 23,9 sekuntia kärjelle jääneenä.

Parhaat saksalaiset Francizka Preuss ja Denise Herrman olivat kisassa viides sekä kahdeksas.

Miesten viestissä voitto meni myös Norjaan. Norjan joukkue ampui neljä hutia, mutta ei joutunut kiertämään yhtään sakkokierrosta lauantain kisassa ja voitti toiseksi tulleen Ranskan 11,2 sekunnin erolla. Ranskan joukkue joutui käyttämään kisassa kahdeksan varapatruunaa, mutta hekään eivät joutuneet sakkokierrokselle kisassa. Venäjän joukkue tuli kisassa kolmanneksi. Venäjä ampui kisassa yhden sakkokierroksen ja joutui käyttämään yhdeksän varapatruunaa. Venäjä jäi kärjestä 45,9 sekuntia.

Suomi oli kisassa 13. Suomalaiset ampuivat kisassa yhden sakkoringin ja joutuivat käyttämään 14 varapatruunaa. Suomi jäi kärjestä yli neljä minuuttia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu