Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Peking 2022

Curlingin olympiakarsintaturnauksessa sponsorikohu

curling
AOP

Erotiikkakauppa EasyToys toimii Hollannissa pelattavan curlingin olympiakarsintaturnauksen sponsorina ja on kohun keskellä.

Osa maista, kuten Yhdysvallat ja Japani, eivät halua lähettää turnausta, koska eroottisen verkkokaupan nimi on näkyvissä. EasyToys-nimi on sijoitettu muun muassa jään pintaan muiden sponsoreiden joukkoon.

– Olemme tehneet selvät sopimukset Maailman Curlingliiton WCF:n kanssa, Dagmar van Stiphout, Hollannin Leeuwardenissa järjestettävän olympiakarsintaturnauksen projektipäällikkö, kertoo.

– He tietävät, keitä kumppanimme ovat, ja meillä on siihen lupa. Olemme toimineet erittäin huolellisesti. Nyt olemme havainneet, että monet lähetyskumppanit eivät voi lähettää otteluita, van Stiphout ihmettelee.

Curlingin olympiakarsintaturnaus alkoi viime viikonloppuna ja se on nähtävissä noin 25 maassa. EasyToysin mielestä on sääli, että urheilun sponsorointi herättää nyt jälleen kohua. Viime vuoden syyskuussa Hollannin jalkapalloliitto KNVB kielsi Eerste Divisie -seura FC Emmeniä pelaamasta EasyToysin sponsoroimassa pelipaidassa.

Neuvottelujen jälkeen osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen ja sponsorointi sallittiin.

– Olemme yllättyneitä. Olemme siisti yritys ja mielestämme curling on hieno laji, johon haluamme liittää nimemme. Tällä hetkellä odotamme kehitystä, EasyT0ysin tiedottaja kommentoi.

Suomesta on turnauksessa mukana miesten joukkue ja sekajoukkue. Sekajoukkue avasi turnauksen voitolla Latviasta, mutta hävisi sitten Etelä-Korealle. Maanantain ottelussa Suomen pari Oona Kauste ja Aki Kauste voitti Uuden-Seelannin.

Miesten pelit alkavat lauantaina. Suomen joukkueeseen kuuluvat Kalle Kiiskinen, Teemu Salo, Leo Ouni, Paavo Kuosmanen ja Jermu Pöllänen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022