Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Serbialainen huippukoripalloilija Stevan Jelovac on menehtynyt

Stevan Jelovac entinen koripalloilija Serbia
AOP

Serbialainen huippukoripalloilija Stevan Jelovac on menehtynyt 32-vuotiaana saatuaan vakavan sairauskohtauksen kesken joukkueharjoitusten.

Stevan Jelovac tunsi olonsa huonoksi Kreikan pääsarjajoukkueen AEK:n harjoitusten aikana 14. marraskuuta ja hänet kuljetettiin sairaalaan. 32-vuotiaalla serbialaishyökkääjällä oli voimakasta huonovointisuutta ja pyörtymistaipumusta harjoitusten aikana, jolloin hän sai aivohalvauksen, josta hän ei koskaan toipunut.

Jelovac, kuten lääkärit olivat ensi hetkestä lähtien korostaneet, oli kriittisessä tilassa aivoverenvuodon vuoksi ja hän ei onnistunut heräämään koomasta. Lääkärit odottivat hänen reagoivan hoitoon ja yrittivät elvyttää häntä kahdesti, mutta tuloksetta.

Jelovacin tila pysyi kriittisenä muutaman seuraavan päivän ajan, kunnes hänen perheensä päätti, että hänet siirretään kotimaahansa Serbiaan. Siellä hänet todettiin aivokuolleeksi, ja hänen perheensä päätti lopettaa miehen elintoimintojen tukemisen, joka piti hänet hengissä lähes kolme viikkoa.

Jelovac aloitti ammattilaisuransa serbialaisessa KK Vizurassa. Hän pelasi myös serbialaisessa Crvena Zvezdassa, Antalya BB:ssä Turkissa (2011-12), JuveCasertassa Italiassa (2012-13), BC Rytasissa Liettuassa (2013-14), espanjalaisessa CAI Zaragozassa (2014-17) ja Nižni Novgorodissa Venäjällä (2017-18).

Tämän jälkeen hän pelasi vielä Brose Bambergissä Saksassa (2018–19), Gaziantep Basketbolissa Turkissa (2019–20) ja Japanin B. Leaguen San-en NeoPhoenixissä (2020–21).

Jugoslavian Novi Sadissa syntynyt Jelovac pelasi viisi Kreikan liigan ottelua AEK:ssa tehden keskimäärin 11,2 pistettä ja ottaen 4,4 levypalloa. Hän teki tällä kaudella keskimäärin 16,5 pistettä ja 4,5 levypalloa kahdessa koripallon Mestarien liigan ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo