Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Tanskalainen huippugolffari Thorbjörn Olesen oikeudessa ahdistelukohuunsa liittyen

Thorbjörn Olesen golf Tanska
AOP

Tanskalainen 31-vuotias huippugolffari Thorbjörn Olesen kiistää seksuaalisen ahdistelun, pahoinpitelyn ja humalassa ollemisen lentokoneessa vuonna 2019.

Thorbjörn Olesenin oikeudenkäynti jatkuu Aldersgate House Crown Courtissa Lontoossa. Syytteiden mukaan Olesen tarttui naisen rintaan British Airwaysin lennolla juotuaan ja otettuaan unilääkkeitä.

Olesenin väitettiin myös työntäneen matkustamomiehistön jäsentä ja virtsanneen ensimmäisen luokan matkustajan istuimelle Yhdysvaltain Nashvillestä Englannin Lontoon Heathrowhun lentäneessä koneessa.

Hän oli lennolla monien muiden golf-ammattilaisten kanssa, mukaan lukien englantilaiset Ian Poulter ja Justin Rose, palatessaan golfin maailmanmestaruuskilpailujen FedEx St Jude Invitationalista USA:n Memphisistä.

Hän kiistää seksuaalisen ahdistelun, pahoinpitelyn ja humalassa olemisen lentokoneessa 29. heinäkuuta 2019. Viisinkertainen European Tour -voittaja Olesen sanoi, ettei hänellä ollut muistikuvaa käyttäytymisestään koneessa alkoholin ja unilääkkeiden ottamisen jälkeen, tuomaristo kertoi.

BA:n matkustamomiehistön jäsen Sarah White kertoi tuomioistuimessa luetussa lausunnossa, että hän tarjoili lasin samppanjaa ennen lentoonlähtöä, jonka jälkeen vodkaa ja karpalomehua, ja huomasi Olesenin juovan vaaleanpunaista samppanjaa toisen matkustajan lasista.

Toinen BA:n miehistön jäsen Helen Devereux huomasi pienen ryhmän ihmisiä kokoontuneen Olsenin istuimelle kourallisen “kirkkaanvärisiä pillereitä” kanssa ja kuuli jonkun sanovan: “Oi, minä otan niitä”, tuomioistuin kuuli.

Matkustaja John Haggis sanoi kuulleensa folion äänen tableteista, joita kutsutaan nimellä Xanax, ja Poulter kertoi, että hän oli antanut sellaisen Olesenille aiemmin ja että hänen “pitäisi tehdä toisella sen mukaan kuin hän parhaaksi katsoi”.

White sanoi, että “näyttää siltä, ​​että he yrittivät järjestää juhlat”. Hän kertoi, kuinka hän myöhemmin yritti ohjata Olesenin takaisin istuimelleen käytyään wc:ssä, josta hänen oli vaikea päästä ulos työntämällä veto-ovea.

Olesenin väitetään työntäneen Whitea oikealla kädellä Whiten olkapäästä ja sanoneen: “Se on vain sinusta kiinni, eikö niin?”

– Lennon aikana herra Olesen hyökkäsi, eikä kuunnellut ohjeitani.

– 27 vuoden palveluksessani en ole koskaan törmännyt näin huonoon käytökseen lennolla, White kauhisteli.

Matkustamopalvelujohtaja Graham Gee kertoi tuomioistuimelle, että hän huomasi Olesenin bisnesluokassa ja sanoi, että hän näytti olevan “epävakaa jaloillaan ja jonkin vaikutuksen alaisena”.

– Hän tuli helläksi pitämällä kädestäni ja suutelemalla sitä.

Gee sanoi, että Olesen teki sitten ristinmerkin ja suuteli hänen kättään Jumalalle.

Nainen, jota ei voida tunnistaa, koska häntä epäillään seksuaalirikoksen uhriksi, sanoi lausunnossaan, että Olesen tarttui hänen käteensä ja alkoi suudella sitä.

– Hän ei päästänyt irti ja puristi sitten kasvonsa niskaani. Minusta tuntui, että hän ei selvästikään tiennyt mitä oli tekemässä. Hänen oikea käsi oli selkäni ympärillä. Vasemmalla kädellä hän sitten tarttui rintaani ja liikutti kätensä oikean rintani yli.

– Olin järkyttynyt, hän oli ylittänyt rajan, uhri tilitti.

Tuomioistuin kuuli, että matkustamohenkilökunta puuttui asiaan ja Olesen palautettiin lopulta paikalleen Poulterin avulla, mutta hän heräsi myöhemmin ja virtsasi Haggisin istuimelle ja käytävälle.

Yhdessä vaiheessa lennon aikana matkustamomiehistön jäsen Siobhan Clarke näki Rosen avaavan matkatavarahyllyn ja poistavan pienen lääkepullon ennen kuin meni puhumaan Olesenin kanssa. Hänen kerrotaan palanneen valkoinen tabletti kädessään ja sanoneen: “Hän ei ole ottanut mitään, koska löysin tämän tabletin paikalta, jossa hän istui.”

Olesen pidätettiin koneen laskeuduttua ja hän kertoi poliisille haastattelussa, ettei hän muista, mitä koneessa tapahtui. Hän kertoi ottaneensa luonnollista unilääkettä muiden unilääkkeiden kanssa ja juoneensa viisi tai kuusi juomaa, mukaan lukien punaviiniä, olutta ja vodkaa, tarkoituksenaan “lyödä itsensä taju kankaalle”.

Yhteenvetona haastattelusta syyttäjä Max Hardy sanoi: “Hän sanoi olevansa kauhistunut ja nolostunut, ja oli hyvin pahoillaan.”

Lausunnossaan Poulter sanoi, että Olesen oli “hyvällä tuulella” ja “erittäin iloinen” tullessaan lennolle. Hän kertoi ottaneensa unilääkkeitä, mutta ei antanut niitä Olesenille.

– En tiennyt, mitä tapahtui.

– Autoin tuomaan hänet takaisin istuimelleen. Hän näytti hieman huonokuntoiselta ja oletin vain, että hän oli vain juonut liikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf