Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen NFL-tähti Demaryius Thomas on menehtynyt

Demaryius Thomas entinen ulompi laitahyökkääjä BFL
AOP

Entinen NFL:ssä pitkän uran pelannut ulompi laitahyökkääjä Demaryius Thomas on kuollut poliisin mukaan 33-vuotiaana.

Georgian Roswellin poliisi kertoi torstai-iltana, että Demaryis Thomas löydettiin kuolleena kotoaan. Poliisin mukaan alustavien tietojen mukaan Thomasin kuolema saattoi johtua lääketieteellisestä ongelmasta.

LaTonya Bonseigneur, Thomasin serkku, joka kasvoi Thomasin kanssa niin läheisinä, että he pitivät itseään sisaruksina, kertoi Associated Pressille, että perhe uskoo hänen kuolleen kohtaukseen.

– Hän oli kärsinyt kohtauksista yli vuoden, ja uskomme, että hän sai kohtauksen käydessään suihkussa. Emme ole varmoja, milloin hän kuoli. Puhuimme hänen kanssaan eilen, Bonseigneur kertoi perjantaina.

Entiset joukkuetoverit totesivat myös torstai-iltana, että Thomasilla on saattanut olla kohtauksia viime kuukausina.

Thomasin entinen seura Denver Broncos julkaisi varhain perjantaina julkilausuman, jossa joukkue suri “uskomattoman pelaajan ja erityisen henkilön” menetystä.

– Olemme tuhoutuneita ja täysin särkyneitä Thomasin äkillisestä, traagisesta kuolemasta. Koko organisaatiomme, hänen joukkuetoverinsa ja valmentajamme sekä fanimme rakastivat D.T.:tä. Hänen jäätyään äskettäin eläkkeelle odotimme innolla Demaryiuksen juhlimista tulevina vuosina yhtenä franchise-historiamme suurimmista pelaajista.

– Demaryiuksen nöyryys, lämpö, ​​ystävällisyys ja tarttuva hymy tulevat aina muistamaan ne, jotka tunsivat hänet ja rakastivat häntä.

Thomas pelasi yliopistouransa Georgia Techissä ja siirtyi kaudelle 2010 NFL:ään hänet varanneeseen Denver Broncosiin. Thomas viihtyi Coloradossa yhteensä yhdeksän kautta, kunnes siirtyi ensin Houston Texansiin kaudeksi ja siitä New England Patriotsiin. Mies ei ehtinyt pelata peliäkään Patriosissa ennen siirtoaan uransa viimeiseksi kaudeksi New York Jetsiin, jossa miehen ura päättyi vuonna 2019.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut