Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Minnesota Vikings saa supertähtensä takaisin NFL:ssä

Dalvin Cook Minnesota Vikings.
AOP

NFL:ssä uusi otteluviikko käynnistyy Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä, kun Minnesota Vikings sekä Pittsburgh Steelers kohtaavat toisensa. Vikings tulee kotiotteluunsa kahden ottelun tappioputkessa, kun AFC:n pudotuspelipaikoista vielä tiukasti taisteleva Steelers onnistui viime viikolla ottamaan voiton omasta ottelustaan.

Minnesota Vikings kohtaa NFL:n 14 peliviikon ottelussa Pittsburgh Steelersin. Vikingsilla on vielä todella ohut sauma päästä NFC konferenssissa pudotuspeleihin, kun taas Steelersillä on huomattavasti parempi mahdollisuus AFC:n puolella.

Vikingsin menestymismahdollisuuksia parantaa etenkin torstain ottelussa se, että joukkueen tähti keskushyökkääjä (RB) Davin Cook palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon. Cook huilasi olkapäävamman takia viime viikon ottelun Detroit Lionsia vastaan, joka päättyi Vikingsin niukkaan 27-29 -tappioon.

Tällä kaudella Cook on kantanut palloa yhteensä 171 kertaa ja edennyt yhteensä 773 jaardia. Touchdowneja entinen kakkoskierroksen varaus on onnistunut tekemään juoksemalla neljä kappaletta.

Steelersin puolella Cookia vastaava pelaaja on tulokas Najee Harris, joka on tullut ryminällä sisään NFL:n. Harris varattiin viime keväänä Steelersin toimesta ensimmäisellä kierroksella. Harris on kantanut palloa yhteensä 217 kertaa ja edennyt vain vähän Cookia enemmän, sillä tulokkaalla on 779 jaardia juosten edettynä. Touchdowneja Harrisille on kertynyt viisi kappaletta juosten ja kaksi kiinnioton jälkeen.

Ottelusta Vikings tarvitsee voiton mikäli joukkue haluaa pitää vielä ohkaiset toiveet pudotuspelipaikasta jäljellä. Steelersille voitto tekisi hyvää, sillä tällä hetkellä joukkueen saldo on 6-1-5, eli seitsemäs voitto kaudelle toisi todella hyvät asetelmat Mike Tomlinin valmentamalle joukkueelle AFC:n pudotuspelitaisteluun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut