Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan BC Nokia hankki jo viidennen ulkomaalaispelaajansa

Justin Pierce koripallo BC Nokia USA
AOP

BC Nokia ja Justin Pierce ovat tehneet pelaajasopimuksen. 201-senttinen Pierce pelasi viime kaudella Korisliigaa Lapuan Kobrissa.

Toista kauttaan ammattilaisena pelaava 23-vuotias Justin Pierce tilastoi kaudella 2020-21 Kobrille keskimäärin 16,6 pistettä, 5,2 levypalloa ja 3,5 syöttöä ottelua kohden.

Pierce aloitti kuluvan kauden Saksan Pro A:ssa, jossa hän edusti Kirchheim Knightsia kolmen ottelun verran, josta hän siirtyi samalla sarjatasolla pelaavaan Panthers Schwenningeniin avoimella sopimuksella.

Neuvottelujen jälkeen Pierce päätti tarrata BC Nokian tarjoamaan sopimukseen. Pierce pelasi kokonaisuudessaan Saksassa kymmenen ottelua, joissa hänen tilastonsa olivat 14,1 pistettä, 5,2 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden.

Nokian päävalmentaja Greg Gibson on Piercen hankintaan tyytyväinen.

– Justin on peluri, joka pystyy pelaamaan eri pelipaikkoja ja tuo meille monipuolisuutta. Tiedämme, että hän pystyy pelaamaan Korisliigassa hyvällä tasolla, ja hän sopii siihen, mitä koetamme Nokialla tehdä.

Jos BC Nokia saa Piercen peliluvan ajoissa, niin hän saattaa pelata jo keskiviikon kotipelissä Kataja Basketia vastaan. Pierce on jo saapunut Suomeen ja harjoitteli joukkueen kanssa maanantaina. Pierce tulee olemaan poissa BC Nokian käytöstä 28. ja 30. joulukuuta pelattavissa otteluissa, koska hänelle on perhevelvoite kotimaassaan Yhdysvalloissa.

BC Nokialla on nyt kokoonpanossaan viisi ulkomaalaisvahvistusta, jotka pidetään joulukuun loppuun asti. Sen jälkeen tilannetta katsotaan uudestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo