Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Lewis Hamilton lyötiin ritariksi

Lewis Hamilton F1 Unkarin GP
AOP

Seitsemänkertainen F1-mestari Sir Lewis Hamilton on lyöty ritariksi Windsorin linnassa Englannissa.

Sir Lewis Hamilton vastaanotti virallisesti ritarin arvonimen Walesin prinssiltä Charlesilta Englannin Windsorissa sijaitsevassa Windsorin linnassa keskiviikkona.

36-vuotias F1-kuski sai ritarin arvon ja siihen kuuluvan tittelin vuoden 2021 uudenvuoden kunnialuettelossa, kun hän oli saavuttanut Michael Schumacherin saavutukset noustuaan hänen rinnalleen seitsemällä Formula 1 -maailmanmestaruudellaan.

Hamilton menetti otteensa ennätyksellisestä kahdeksannesta F1-mestaruudesta tällä kaudella sen jälkeen, kun F1-kausi päättyi Abu Dhabissa ja Max Verstappen voitti mestaruuden ensimmäistä kertaa. Hamilton palaa ennätysjahtiinsa kaudelle 2022 uuden tallikaverinsa George Russellin kanssa.

Mercedes-talli voitti kuitenkin ennätyksellisen kahdeksannen peräkkäisen rakentajien mestaruuden, kun Hamilton sijoittui toiseksi ja Valtteri Bottas kauden päätöskilpailussa.

Hamilton esiintyi Windsorin linnassa äitinsä Carmen Hamiltonin rinnalla, joka näki, että hänen pojastaan ​​tuli historian neljäs Formula 1 -kuljettaja, joka nousi ritariksi Sir Jackie Stewartin, Sir Stirling Mossin ja Sir Jack Brabhamin jälkeen.

Hamiltonin on määrä osallistua myös kauden päätteeksi järjestettävään Kansainvälisen autoliiton FIA:n palkintojenjakotilaisuuteen Pariisissa torstaina juuri mestariksi kruunatun Verstappenin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1