Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jacksonville Jaguarsin pelaajaa potkinut päävalmentaja sai potkut

Urban Meyerin taru NFL-valmentajana loppui lyhyeen.
AOP

Jacksonville Jaguarsin päävalmentajaksi täksi kaudeksi yliopistosta palkattu Urban Meyer on saanut potkut. Jaguarsin kausi ei ole mennyt oletetulla tavalla ja Meyerin ympärille on noussut paljon mustia pilviä pitkin kautta.

NFL:ssä kaksi voittoa 13 ottelusta ottanut Jacksonville Jaguars on antanut potkut päävalmentaja Urban Meyerille. Meyerin paikan päävalmentajana toistaiseksi ottaa hyökkäyksen kordinaattorina toiminut Darrell Bevell.

Meyer teki kesällä Jaguarsin kanssa neljä vuoden mittaisen sopimuksen palveltuaan NCAA:ssa Bowling Green Statessa, Utahissa, Floridassa ja Ohio Staten yliopistoissa päävalmentajana yhteensä 17 vuoden ajan. Tuona aikana Meyer toimi valmentajana 219 ottelussa ja voitti näistä 187. Viimeisen seitsemän kauden aikana Ohio Statessa Meyer toimi päävalmentajana 92 ottelussa ja näistä 83 päättyi voittoon ja ainoastaan yhdeksän tappioon, eli yhden vajaan kauden aikana NFL:ssä Meyerille kertyi enemmän tappioita kuin seitsemän kauden aikana yhdessä yliopistojoukkueessa.

Meyerin ympärillä on läpi kauden pyörinyt erilaisia huhuja, joten pelillinen menestymättömyys ei ollut ainoa syy sille, että Jaguarsin omistaja Shad Khan kenkään valmentajalleen antoi. Harjoituskauden kolmannessa ja samalla viimeisessä ottelussa Meyer oli potkaissut kentällä venytellyttä potkaisija Josh Lamboa jalkaan.

Lisäksi Meyerin ympärillä on ollut rasistisia kohuja ja monet valmentajan toimet pelaajien seurassa on herättänyt kysymysmerkkejä. Meyer oli julkisesti haukkunut joukkueensa laitahyökkääjiä, jonka johdosta kokenut Marvin Jones oli poistunut joukkueen keskuudesta ja tämä oli johtanut riitoihin pelaajan sekä valmentajan välillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut