Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL:ssä paljon ottelusiirtoja

Patrick Mahomes juoksee Chargersin D-linjaa karkuun.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon kovimmassa sarjassa NFL:ssä on paljon ongelmia koronatartuntojen kanssa. Se on johtanut siihen, että otteluohjelmaa 15 peliviikon osalta on jouduttu rukkaamaan uuteen uskoon.

NFL:ssä eletään mielenkiintoisia vaiheita koko kauden mittakaavalla. Runkosarjaa on jäljellä enää neljä ottelua ja kummassakin konferenssissa on kova taistelu menossa seitsemän pudotuspelipaikan suhteen. NFL:ssä on vain muutama joukkue, jotka ovat varmasti ulkona pudotuspeleistä.

15. peliviikko alkoi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Kansas City Chiefs kaatoi vieraissa Los Angeles Chargersin vahvistaen asemiaan AFC-konferenssin kärkitaistelussa.

Lauantaina piti NFL:ssä pelata kaksi ottelua Suomen aikaa myöhäisillasta alkaen, mutta alunperin iltaan suunniteltu ottelu Cleveland Brownsin sekä Las Vegas Raidersin välillä täytyi siirtää maanantaille. Nyt on vuorossa enää AFC-konferenssin pudotuspelien kannalta merkittävä ottelu, kun Indianapolis Colts kohtaa kotikentällään New England Patriotsin, joka taistelee Chiefsin kanssa AFC:n konferenssin voitosta.

Muita siirrettyjä otteluja ovat NFC-konferenssin taistelut, kun NFC East divisioonan pudotuspelitaistelu Washington Football Teamin ja Philadelphia Eaglesin välinen ottelu siirrettiin sunnuntailta tiistaille. Lisäksi Seattle Seahawksin vierasottelu Los Angeles Ramsia vastaan siirrettiin pelattavaksi tiistaille.

Mikäli NFL:ssä jouduttaisiin perumaan otteluita, niin pelaajat eivät tietenkään saisi palkkaa. NFL:ssä on viimeisen kahden viikon aikana ilmennyt paljon koronatartuntoja ja etenkin pelaajat ovat jossain tilanteissa kyselleet testaamisen vähentämisen perään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut