Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Kolminkertainen Iso-Britannian kelkkailun olympiaedustaja Adam Rosen on menehtynyt

Adam Rosen ohjauskelkkailu Iso-Britannia
AOP

Iso-Britannian olympialiitto tiedotti maanantaina, että kolminkertainen olympiakelkkailija Adam Rosen on menehtynyt 37-vuotiaana syöpään.

Adam Rosen on yksi Iso-Britannian ohjauskelkkailun kaikkien aikojen suuruuksista kilpailtuaan Torinon 2006, Vancouverin 2010 ja Pyeongchangin talviolympialaisissa 2018 ja saavutettuaan Iso-Britannian kaikkien aikojen parhaan kelkkailun maailmancupin kokonaiskilpailun sijoituksen sijoituttuaan kuudenneksi 2008-2009.

Iso-Britannian olympialiiton BOA:n toimitusjohtaja Andy Anson kertoi olympialiikkeen järkyttyneen Rosenin kuolemasta.

– Kolminkertainen kelkkailun olympiaedustaja AJ oli usein lajinsa ainoa edustaja Iso-Britannian joukkueessa, mutta tarttuva hymy ja lämmin persoonallisuus tekivät hänestä erittäin arvostetun jäsenen missä tahansa Iso-Britannian delegaatiossa, johon hän kuului. Ajatuksemme ja osanottomme AJ:n perheelle, läheisille ja hänen urheiluystävilleen ja työtovereilleen.

Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion New Yorkin kaupungissa englantilaiselle äidille syntynyt Rosen löysi kelkkailun ensimmäisen kerran katsoessaan Lillehammerin vuoden 1994 talviolympialaisia ​​yhdeksänvuotiaana ja vain 12 vuotta myöhemmin hän pukeutui Iso-Britannian väreihin Torinossa tehdäkseen oman olympiadebyyttinsä.

Tuolloin 21-vuotias mies sijoittui ansiokkaasti 16. sijalle miesten yksinlaskussa ja saavutti saman neljä vuotta myöhemmin Vancouverin talviolympialaisissa. Vaikka Rosen ei päässyt Sotšin talviolympialaisiin 2014, hän oli jälleen mukana Pyeongchangin vuoden 2018 kisoissa. Hän tuli 22. sijalle miesten yksilökisassa ja ilmoitti lopettavansa uransa pian sen jälkeen.

Iso-Britannian kelkkailuliitto yhtyi suruun Twitter-tilillään.

– Ilmoitamme suurella surulla, että kolminkertainen isobritannialainen olympiaosallistuja Rosen kuoli tänä aamuna raivokkaan taistelun jälkeen syöpää vastaan.

– AJ ei ollut vain yksi kaikkien aikojen suurimmista Iso-Britannian olympiakelkkailijoista, hän oli myös ystävällisin ja maanläheisin henkilö, jonka voit koskaan tavata.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu