Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Espanjalainen rugbyn maajoukkuepelaaja Kawa Leauma menehtyi

rugby
AOP

Espanjan rugbyn maajoukkuepelaaja Kawa Leauma kuoli traagisesti tapaturmaisen tippumisen seurauksena.

32-vuotiaan lukon Kawa Leuman uskotaan pudonneen rakennuksesta ja saaneen vakavia päävammoja. Hänelle tehtiin hätäleikkaus, mutta hän kuoli sairaalassa Hollannin Amsterdamissa Hollantia vastaan ​​pelatun ottelun jälkeen.

– Olemme pahoillamme ilmoittaessamme Leauman kuolemasta, Espanjan rugbyliitto vahvisti tapahtuneen.

Liitto kieltäytyi antamasta lisätietoja Leuwan vaimon “nimenomaisesta toiveesta”, koska hänen miehensä “kärsi kummallisen onnettomuuden”.

Leauma pelasi Samoan alle 20-vuotiaiden ja useiden uusiseelantilaisseurojen riveissä ennen kuin vaihtoi kansallisuutensa Espanjaan. jossa hän teki sopimuksen pääsarjaseura Ordizia RE:n kanssa.

Hän esiintyi Espanjan maajoukkueessa yhden epävirallisessa maaottelussa, mutta hän jäi 52-7-voittoon päättyneen Espanja-Hollanti-MM-karsintaottelun ulkopuolelle hänen edustuskelpoisuuttaan koskevien kysymysten vuoksi.

– Olen syvästi surullinen kuullessani espanjalaisen Leauman poismenosta, Englannin entinen rugbymaajoukkueen kapteeni ja Maailman rugbylliiton WR:n puheenjohtaja Bill Beaumont twiittasi.

– Ajatukseni ovat hänen joukkuetoveriensa ja perheensä kanssa tänä vaikeana aikana.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Patricia GARCIA | OLY (@pgr_rugby) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut