Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Venäläinen olympiavoittaja Dmitri Soloviev hakattiin sairaalakuntoon

Dmitri Soloviev taitoluistelu Venäjä
AOP

Taitoluistelun olympiakultamitalisti Dmitri Soloviev on viety sairaalaan Venäjän Moskovassa tapahtuneen hyökkäyksen jälkeen.

Dmitri Soloviev oli ollut tyttöystävänsä Anna Sidorovan, kaksinkertaisen curlingin Euroopan mestarin, ja tämän ystävien kanssa Moskovassa. 32-vuotiaan miehen kerrottiin puuttuneen asiaan, kun kolme miestä kommentoi naisryhmälle tökeryyksiä poistuessaan karaokebaarista.

Sidorova kertoi venäläiselle MatchTV:lle, että Soloviev sai päävamman, kun hänet työnnettiin ovea päin, ja häntä kerrotaan potkaistun hänen maatessaan lattialla.

– Siinä alkoi suunsoitto, yritän aina välttää tällaisia ​​hetkiä, joten en halunnut puhua, Sidorova kertoi.

– He eivät edelleenkään puhuneet parhaalla tavalla meistä, ja sillä hetkellä Dima tuli ulos karaokesta. Hän teki huomautuksen kavereille, pyysi heitä olemaan puhumatta sellaisia tytöille, puolusti meitä.

Tilanne vain kärjistyi Solovievin kommenteista.

– Sen jälkeen he alkoivat ilmaista itseään vielä tökerömmin ja myöhemmin yksi heistä työnsi Dmitriä. Dima kaatui taaksepäin ja osui oveen.

– Tytöt ja minä aloimme erottaa heitä. Dima vain makasi siinä kun he potkivat häntä.

Soloviev vietiin sairaalaan arvioitavaksi päävamman vuoksi, koska hänen epäiltiin saaneen aivotärähdyksen tapahtumassa.

Poliisi on vahvistanut, että kaksi miestä on pidätetty välikohtaukseen ​​liittyen.

– Poliisi sai sairaalasta puhelinviestin, että heidän luokseen tuotiin 32-vuotias mies, jolla oli mustelmia ja muita vammoja, Moskovan poliisin tiedotteessa kerrotaan.

– Kansalaisen mukaan tuntemattomat hakkasivat häntä.

Tutkintatoimenpiteet ovat jo käynnissä.

– Poliisit järjestivät välittömästi joukon tarvittavia toimenpiteitä, joiden ansiosta tunkeilijat pystyttiin pidättämään mahdollisimman lyhyessä ajassa lähellä tapahtumapaikkaa. He paljastuivat kahdeksi nuoreksi, jotka vietiin aluepoliisiosastolle.

– Poliisit ryhtyvät toimenpiteisiin tapauksen kaikkien olosuhteiden selvittämiseksi. Rikoksentekijät saatetaan vastuuseen lain mukaisesti.

Soloviev kuului Venäjän joukkueeseen, joka voitti kultaa taitoluistelun joukkuekilpailussa Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisissa. Hän luisteli Jekaterina Bobrovan kanssa lyhytohjelmassa. Pari voitti myös hopeaa Pyeongchangissa vuonna 2018.

Soloviev ja Bobrova voittivat jäätanssin MM-pronssia vuonna 2013 ja samana vuonna myös Euroopan mestaruuden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu