Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: M-Sportin WRC-talli jälleen ongelmissa Iso-Britannian korona-rajoitusten kanssa

M-Sport Monte Carlo
AOP

Brittiläinen M-Sport Fordin WRC-talli on jälleen pulassa Iso-Britannian tiukkojen koronarajoitusten vuoksi.

Tämän vuoden alussa M-Sportin ralliautot olivat jäädä kokonaan pois kauden avanneesta Monacossa ajettavasta Monte Carlon MM-rallista, eikä tilanne ole järin paljoa parempi vuotta myöhemmin. Rajoituksia briteille ovat asettaneet myös Ranskan viranomaiset, sillä koronaviruksen omikron-variantti on levinnyt Isossa-Britanniassa hurjaa vauhtia.

– Koska omikron-variantti leviää äärimmäisen nopeasti Britanniassa, on hallitus päättänyt uusia rajoituksen, jonka mukaan on oltava todella tärkeä syy matkustaa Britanniaan tai sieltä pois, Ranskan hallituksen tiedotteessa sanotaan.

– Ihmiset eivät voi matkustaa turismin tai ammatillisten syiden vuoksi. Matkustamiseen tarvitaan välttämätön syy sekä rokotetuille että rokottamattomille.

Viime vuoden alussa M-Sportin työntekijät saivat erityisluvan matkustaa Ranskaan ja Monte Carlon ralliin. Nyt edessä on jälleen uusi lupajupakka, sillä tiimi aikoo testata tammikuun toisella viikolla Ranskassa ja sen jälkeen on vuorossa kauden 2022 avausralli.

– Meidän suunnitelmamme Monte Carlon rallin osalta ovat säilyneet muuttumattomina. Meidän suunnitelma on testata tammikuun toisella viikolla ja sitä varten olemme kaiken logistiikan suunnitelleet, M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener kommentoi.

– Olemme tietenkin hyvin tietoisia vallitsevasta tilanteesta ja tarkkailemme sitä koko ajan huolellisesti. Viime vuonna Monte Carlon rallin järjestäjät tekivät hienoa työtä vaikeassa koronatilanteessa. Olemme luottavaisia, että he tekevän saman myös tällä kertaa.

Brittitiimille viimeiset pari vuotta ovat olleet raskasta aikaa. Korona on aiheuttanut taloudellisia huolia, mutta ennen kaikkea jatkuvaa huolta.

– Olemme kuluttaneet hurjasti aikaa viimeisen parin vuoden aikana, kun rajoitukset muuttuvat jatkuvasti. Samalla olemme myös sopeutuneet asiaan melko hyvin. Pitää kuitenkin muistaa, että taas voi tapahtua monta asiaa suuntaan tai toiseen ennen kuin autot lähtevät M-Sportin tehtaalta kolmen viikon päästä, Millener summaa.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli