Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Talviurheilu

STT: Nämä suomalaishiihtäjät mukaan Tour de Skille.

Iivo Niskanen voitti Rukalla vapaan 15 kilometrin osakilpailun.
AOP - Timo Korhonen

Maastohiihdon Tour de Ski käynnistyy joulun jälkeen tiistaina 28. joulukuuta Sveitsistä. Ensimmäisenä matkana hiihdetään vapaan hiihtotavan sprintit ja perään Lenzerheidenissa on vuorossa naisten kymmenen kilometrin, ja miesten 15 kilometrin väliaikalähdöt.

Suomalaiset hyökkäävät maastohiihdon Tour de Ski -kiertueelle kokeneiden urheilijoiden ja ensikertalaisten pihtiliikkeellä. Suomalaiset hiihtävät kuuden kilpailun ryppään kokonaismenestyksestä Iivo Niskasen, Krista Pärmäkosken, Kerttu Niskasen ja Perttu Hyvärisen johdolla.

Eveliina Piippo, Remi Lindholm, Ville Ahonen ja Arsi Ruuskanen ovat Tourin ensikertalaiset.

– Kokeneempia ja ensikertalaisia. Lähinnä normaalimatkojen hiihtäjiä kilpailemassa koko Touria, päävalmentaja Teemu Pasanen tiivisti kokoonpanon maanantaina.

Suomalaiset aikovat hiihtää kuuden kilpailun urakan alusta loppuun sprinttimatkoille erityisesti keskittyvää Lauri Vuorista lukuun ottamatta.

– Lauri hiihtää lähtökohtaisesti neljä ensimmäistä kilpailua. Sen jälkeen katsotaan tilanne. Voi olla, ettei hän jatka Val di Fiemmeen, Pasanen vahvisti.

Vuorinen on alleviivannut ohjelmasta Lenzerheiden vapaan hiihtotavan sprintin 28. joulukuuta ja Oberstdrofin perinteisen sprintin 1. tammikuuta.

Kilpailu-urakka on totutun kova. Kun kiertue alkaa heti joulun jälkeen Sveitsistä, niin sieltä matka jatkuu Saksan Oberstorfiin. Oberstdrofissa on luvassa molemmille sarjoille kaksi osakilpailua ja sieltä matka jatkuu Italian Val di Fiemmeen, jossa kiertue päättyy tunnetusti rankkaan nousuun. Nykyään loppunousu hiihdetään väliaikalähtönä. Tour de Skin alkuaikoina viimeinen matka oli takaa-ajokilpailu, joka ratkesi usein viimeisen kilometrin aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu