Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL:ssä tarjolla jälleen huikea lauantai-kattaus

Aaron Rodgers Green Bay Packers
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarjassa NFL:ssä on tällä hetkellä kova taistelu pudotuspelipaikoista käynnissä. Lauantaina pelataan viidennentoista peliviikon ottelut kaksi ja kolme, kun Green Bay Packers saa kotikentälleen vieraita Clevelandista, ja Arizona Cardinals pelaa Indianapolis Coltsia vastaan aavikolla.

Suomeen on joulupäivänä tarjolla kaksi todella mielenkiintoista NFL-ottelua. Ensimmäisessä kello 23.30 alkavassa ottelussa NFC konferenssin kärjessä oleva Green Bay Packers pyrkii parantamaan asemiaan pudotuspelitaistelussa. Packers on varmistanut jo NFC pohjoisen divisioonan voiton, mutta mikäli joukkue onnistuu voittamaan konferenssin ei joukkueen tarvitse pelata ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vaan saa odottaa villi kortti -kierrokselta vastustajaa itselleen NFC:n ensimmäiselle varsinaiselle pudotuspelikierrokselle.

Cleveland Brownsilla on tukalat asetelmat vierasotteluun lähdettäessä. Mikäli joukkue halajaa vielä pitää mahdollisuutensa elossa AFC:n pudotuspeleihin tulee joukkueen ottaa voitto Packersin vieraista aina niin vaikealta Lambeau Fieldiltä. Browns on 14 ottelun jälkeen seitsemässä voitossa ja tällä hetkellä näyttää siltä, että kymmenen voittoa tarvitaan pudotuspelipaikkaan, joten Brownsin olisi voitettava kaikki kolme viimeistä otteluaan.

Arizonassa NFC:n kärkipään joukkueisiin lukeutuva Arizona Cardinals saa vieraakseen syyskuun jälkeen yhden NFL:n parhaimmista joukkueista, eli AFC:ssä pudotuspelipaikoista taistelevan Indianapolis Coltsin. Siinä missä Cardinals aloitti kauden voittamalla seitsemän ensimmäistä otteluaan putkeen, niin Colts voitti samassa ajassa kolmesti ja hävisi neljästi.

Nyt tilanne on se, että Colts on kerännyt kahdeksan voittoa ja Cardinalsilla on kasassa kymmenen voittoa. Cardinals on kahdella edellisellä viikolla kärsinyt tappiot ensin samassa NFC:n läntisessä divisioonassa kärkipaikoista taistelevalle Los Angeles Ramsille ja viime viikolla NFL:n pohjamutiin kuuluvalle Detroit Lionsille. Colts voitti viime viikon ottelussa AFC:n kärkitaisteluun kuuluvan New England Patriotsin ja kolme viikkoa sitten Colts nollasi vieraissa Houston Texansin 31-0 -lukemin tulleella voitolla.

Cardinalsin tilannetta vaikeuttaa lauantain myöhäisillan otteluun tultaessa se, että pelinrakentaja Kyler Murrayn ja tähtikeskushyökkääjä James Connerin pelaaminen on loukkaantumisten takia epävarmaa. Sen lisäksi joukkueen vahvuudesta puuttuu tähtilaitahyökkääjä DeAndre Hopkins, joka palaa kokoonpanoon aikaisintaan pudotuspeleissä.

15 peliviikon ottelut ja tulokset

Tennessee Titans vs. San Francisco 49ers 20-17

25.12.2021
23.30 Green Bay Packers vs. Cleveland Browns

26.12.2021
03.15 Arizona Cardinals vs. Indianapolis Colts

20.00 Atlanta Falcons vs. Detroit Lions
20.00 Carolina Panthers vs. Tampa Bay Buccaneers
20.00 Cincinnati Bengals vs. Baltimore Ravens
20.00 Houston Texans vs. Los Angeles Chargers
20.00 New England Patriots vs. Buffalo Bills
20.00 New York Jets vs. Jacksonville Jaguars
20.00 Philadelphia Eagles vs. New York Giants

23.05 Seattle Seahawks vs. Chicago Bears
23.25 Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers
23.25 Las Vegas Raiders vs. Denver Broncos

27.12.2021
03.20 Dallas Cowboys vs. Washington Football Team

28.12.2021
03.15 New Orleans Saints vs. Miami Dolphins

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut