Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Meksikon baseball-liigan ottelu keskeytyi humalaisen erotuomarin vuoksi

baseball
AOP

Baseballin pääsarjan ottelu viivästyi Meksikossa, kun erotuomari osoitteli keskisormella pelaajia ja yleisöä ja hänet jouduttiin saattamaan pois kentältä.

Videokuvat Meksikon Tyynenmeren liigan ottelusta, jotka osoitti erotuomarin Humberto Sainzin toimineen sopimattomasti kentällä, levisivät nopeasti ympäriinsä. Valokuvissa ja videoissa näkyy, kuinka Sainz heiluttelee ihmisille keskisormea.

Muiden erotuomariston jäsenten kerrotaan uskovan, että Sainz oli humalassa tuomitessaan peliä.

– Ottelun aikana hän riiteli tuomaritovereidensa, managerien ja pelaajien kanssa, hän teki myös säädyttömiä eleitä yleisölle. Tästä syystä poliisi vei Sainzin stadionilta, espanjalaismedia Beisbolpuro raportoi.

Beisbolpuron mukaan Sainz pyysi tekojaan anteeksi sosiaalisessa mediassa.

Meksikon Tyynenmeren liiga on julkaissut lausunnon, jonka mukaan se on hyllyttänyt Sainzin määräämättömäksi ajaksi tapahtuman jälkeen.

– Me Liga ARCO Mexicana del Pacíficossa pyrimme aina korottamaan arvojamme instituutiona, minkä vuoksi tuomitsemme jyrkästi tapahtumat, jotka tapahtuivat sunnuntaina 19. joulukuuta Teodoro Mariscal -stadionilla Meksikon Mazatlánissa.

– Tästä johtuen tässä valitettavassa tapahtumassa esiintynyt erotuomari on päätetty erottaa toistaiseksi hänen asemastaan ​​tehostaen toimenpiteitä, jotta tällaiset tilanteet eivät toistu kentällä ja sen ulkopuolella toimihenkilöidemme kanssa.

Sarja kertoi pahoittelevansa tapahtunutta.

– Me Liga ARCO Mexicana del Pacíficossa pahoittelemme tätä tilannetta ja pyydämme anteeksi organisaatiomme muodostaville instituutioille, medialle ja mahtaville faneillemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut