Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Michael Jordanin NBA-debyyttiottelun lipunkanta myytiin ennätyshintaan

Michael Jordan NBA-legenda
AOP

Michael Jordanin NBA-debyyttiottelun lipunkanta myytiin 252 000 dollarilla, joka rikkoi samalla huutokaupan hintaennätyksen lippujen kategoriassa.

Varhain perjantaiaamuna Michael Jordanin vuoden 1984 NBA-debyyttiottelun korkeimman lippukategorian lipunkanta myytiin Huggins & Scott Auctionsissa 252 000 dollarilla. Bullsin pääsylippu maksoi tuolloin 6 dollaria 50 senttiä.

Tämä hinta peittosi edellisen urheilutapahtumien lippujen myyntiennätyksen, ylittäen vuoden 1903 World Series -lipun, joka myytiin 175 000 dollarilla lokakuussa, Huggins & Scottin tiedotteen mukaan. Kanta Mickey Mantlen vuoden 1951 debyyttiottelun lipusta, joka maksoi 141 395 dollaria, siirtyy nyt kolmanneksi.

Tarjouskilpailu Jordanin ottelun lipunkannasta, joka sai Professional Sports Authenticatorilta PSA:lta arvosanan EX-MT 6, alkoi 5 000 dollarista. Ennätyshinta myös yli nelinkertaistaa Jordanin debyyttiottelun lipun 56 000 dollarin aiemman huippuhinnan.

Jordan teki NBA-debyyttinsä Chicago Bullsin paidassa 26. lokakuuta 1984 Washington Bulletsia vastaan ​​ottelussa, joka pelattiin 13 913 fanin edessä vanhalla Chicago Stadiumilla. Hän teki 16 pistettä, antoi seitsemän syöttöä, otti kuusi levypalloa ja teki neljä blokkia Bullsin 109-93-voitossa.

Jordaniin liittyviä tuotteita on myyty viime aikoina hulppeaan hintaan huutokaupoissa. Lokakuussa Jordanin tulokaskaudella käyttämät kengät huutokaupattiin ennätykselliseen 1,472 miljoonalla dollarin hintaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo