Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Cavaliersille niukka tappio NBA:ssa

Lauri Markkanen Clevelandin paidassa.
AOP

Cleveland Cavaliers kärsi yön NBA-kierroksella niukan tappion NBA:n itäisen konferenssin ottelussa Atlanta Hawksille. Tappio oli pudotuspelipaikkaan kiinni nousseelle Cavaliersille jo kolmas putkeen ja voitolla Hawks taas katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa.

Suomalaissentteri Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers kärsi vuoden 2021 viimeisessä ottelussaan niukan kotitappion Atlanta Hawksille 121-118 -lukemin. Ottelua Cavaliers johti tauolla jo hurjasti lukemin 66-51, mutta vahva 40 pisteen kolmas neljännes nosti Hawksin ottelussa edelle ja lopulta voittoon. Hawks voitti kolmennen neljänneksen pistein 40-22. Ottelun viimeinen 12 minuttinen pelattiin tasalukemiin 30-30.

Kotijoukkueelta tehokkain pelaaja oli 35 pistettä heittänyt Kevin Lowe. Lowe onnistui pelitilanneheitoissa 55,6 prosentin tarkkuudella ja 14 kolmosyrityksestä huikeasti seitsemän upposi. Vapareissa Lowe onnistui kahdeksan kertaa kymmenestä. Lowe saalisti ottelussa tupla-tuplan ottamalla 11 levypalloa 34 pisteen lisäksi ja antamalla neljä koriin johtanutta syöttöä.

Markkasella oli ottelussa vaisumpi ilta. Reilun puolen tunnin peliajalla operoinut suomalainen teki vain kahdeksan pistettä ja otti viisi levypalloa.

Hawksilta tehokkain oli takamies Trae Young, joka heitti 35 pistettä ja antoi 11 syöttöä vajaan 42 minuutin peliajalla. Hawksin hurjin pelaaja oli sentteri Clint Capela, joka heitti 18 pistettä ja otti yhteensä 23 levypalloa. 23 levypallosta 11 oli hyökkäyslevypalloja ja tämä oli yksi suurimmista syistä, miksi ottelu kääntyi vierasvoitoksi.

Cavaliers hakee tappioputkelle katkaisua seuraavassa kotiottelussa Indiana Pacersia vastaan. Pacers ottelun jälkeen on luvassa vielä yksi kotiottelu ennen kahden viikon mittaista ja kuusi ottelua sisältävää vieraskiertuetta. Hawksin kuuden ottelun vieraskiertue jatkuu seuraavaksi Portlandiin Trail Blazersin vieraaksi, jonka jälkeen joukkue pelaa kolme ottelua Kaliforniassa kohtaamalla Sacramento Kingsin, Los Angeles Lakersin ja Los Angeles Clippersin.

NBA-kierroksen tulokset

Boston Celtics vs. Phoenix Suns 123-108
Indiana Pacers vs. Chicago Bulls 106-108
Sacramento Kings vs. Dallas Maverics 96-112
Houston Rockets vs. Miami Heat 110-120
Cleveland Cavaliers vs. Atlanta Hawks 118-121
Toronto Raptors vs. Los Angeles Clippers 116-108
Memphis Grizzlies vs. San Antonio Spurs 118-105
Oklahoma City Thunder vs. New York Knicks 95-80
Utah Jazz vs. Minnesota Timberwolves 120-108
Los Angeles Lakers vs. Portland Trail Blazers 139-106

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo