Seuraa meitä:

Talviurheilu

Tour de Skiltä korona-altistuksen vuoksi poistunut Vilma Nissinen kertoi tuntemuksistaan Instagramissa

Vilma Nissinen maastohiihto

Suomen naisten hiihtomaajoukkueen Vilma Nissinen altistui koronalle Eveliina Piipon korona-tartunnan seurauksena. Lopputuloksena oli ennenaikainen kotimatka Tour de Skiltä.

Suomen Hiihtoliitto tiedotti tilanteesta tuoreeltaan.

– Viranomaiset eivät ole asettaneet Vilma Nissistä korona-karanteeniin, mutta joukkueen sisäisen riskiarvion perusteella maajoukkueen lääkärit ja urheilija yhdessä päätyivät edellä kuvattuun ratkaisuun tavoitteena minimoida riski jatkotartunnoille joukkueessa, tiedotteessa todettiin.

Kotiinlähtö harmitti Nissistä suuresti, mutta tuoreessa Instagram-päivityksessään nainen osaa ottaa asian jo huumorilla.

– Aurinko paistaa todistetusti joskus myös risukasaan.

– Viimeset pari viikkoa on menty melkoista tunteiden vuoristorataa ja suunnitelmat on mennyt uusiksi niin monta kertaa, etten enää itsekään pysy laskuissa, Nissinen naurahtaa päivityksessään.

Vastoinkäymiset koettelevat, mutta ne myös vahvistavat Nissisen mukaan.

– Tyttö on ollut tämän viikon kieltämättä melko hajalla, mut sillon kun urheilu näyttää persettä isolla P:llä, niin parhaiten selviää sillä, että muistuttaa itseään siitä miten paljon kaikkea muutakin elämässä on. Urheilu on iso osa elämää, mutta se ei ole koko elämä.

Nissinen ottaa koko episodin oppimisen kannalta.

– Kirjoitin viime vuoden tavotteisiin ”elä vähän enemmän”, ja tänä vuonna aion jatkaa samalla linjalla, koska hyväksi todettua taktiikkaa ei kuulemma kannata muuttaa.

– Tylsä ja tasainen ei ole oikein koskaan ollut minun juttu, mutta luulen, että muutama tasaisempi pätkä tähän väliin voisi tehä ihan hyvää tälle neidille, Nissinen päättää,

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vilma Nissinen (@vilmanissinen) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu