Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigat pyrkivät pitämään kiinni loppukauden otteluohjelmistaan

Naisten Mestaruusliiga lentopallo
AOP

Lentopallon Mestaruusliigat pyrkivät jatkamaan pelejä ohjelman mukaisesti. Myös liigojen terveysturvallisuusohjeistuksia tiukennetaan entisestään.

Lentopallon naisten ja miesten Mestaruusliigat pyritään lähtökohtaisesti jatkamaan haastavassa terveystilanteessa mahdollisimman paljon otteluohjelmien mukaisesti.

Mestaruusliigojen pääsarjaryhmä keskusteli tämän hetken tilanteesta maanantaisessa ylimääräisessa kokouksessaan. Keskustelua tulevaisuudesta käytiin vahvasti terveydelliset lähtökohdat kärkenä. Jatkossa Mestaruusliigojen pääsarjaryhmä kokoontuu päivittämään tilannetta aina tarvittaessa uuden tiedon saamisen myötä.

Tällä hetkellä koronatartuntojen ja -karanteenien takia ottelusiirtoja on lähiajaksi jouduttu tekemään kahden naisten ja yhden miesten liigaseuran osalta. Jos kaikkia runkosarjan otteluita ei saada pelattua, niin jo aiemmin tehdyn päätöksen mukaisesti runkosarjan loppujärjestys määräytyy pistekeskiarvon mukaisesti.

Mestaruusliigoissa siirrytään noudattamaan yhä tarkemmin terveysturvallisuusohjeistusta ottelutapahtumia sekä harjoitustilanteita koskien. Vahvoilla varautumis- ja terveysturvallisuusohjeilla pyritään hillitsemään epidemian leviämistä yleisesti, mutta myös turvaamaan Mestaruusliigakausien läpiviemistä kokonaisuutena liigojen osalta.

Maanantaina Mestaruusliigassa tehdyt ottelusiirrot, uutta pelipäivää ei ole vielä näille määritelty

La 8.1. JymyVolley-Helsinki Volley
Su 9.1. LiigaPloki-Helsinki Volley
Ti 11.1. Hämeenlinna-JymyVolley

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo