Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Ruotsalaishiihtäjä Gustav Eriksson sai harvinaislaatuiset sakot Tour de Skillä

Gustav Eriksson maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin Gustav Eriksson sijoittui 52. sijalle maanantaina Tour de Skin yhteislähtökilpailussa. Eriksson hukkasi kuitenkin GPS-lähettimensä kesken kisan ja sai 999 Sveitsin frangin sakot sen johdosta.

Ruotsalaismedia Viaplayn toimittaja Ludvig Holmberg kertoi TV-lähetyksessä nähneensä Gustav Erikssonin istuvan juryn edessä ja näyttäneen masentuneelta sen jälkeen.

– Kyse oli GPS:stä, joka oli pudonnut hänen liivistään. Jos hävität sen, et ole onnellinen juryn edessä, Holmberg kertoi.

– Kaikki päättyi siihen, että Ruotsi sai siitä 999 Sveitsin frangin sakon. Ruotsin johtajat pitävät sitä täysin järjettömänä ja keskustelut jatkuvat edelleen. Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että joukkue joutuu maksamaan rahaa GPS:stä, joka on löytynyt, Holmberg jatkoi.

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n kilpailujohtaja Pierre Mignerey totesi kuitenkin, että asiassa ei ole keskusteltavaa.

– Se on yksinkertaista. Hän ei käyttänyt GPS-moduulia kilpailussa tänään. Sääntö sanoo, että sinun on käytettävä sitä, ja huomautimme siitä eilen. Muuten seuraa sanktioita.

– Se oli luultavasti hänen virheensä, Mignerey totesi ja kertoi samalla, että GPS löytyi lumesta Ruotsin joukkuealueelta, joten sitä ei käytetty kilpailun aikana.

Sakon suuruus on 999 Sveitsin frangia.

– Se tuhosi mahdollisuuden näyttää sijoituksen tv-lähetyksen aikana, mikä on koko pointti. Se on iso investointi, jonka olemme tehneet parantaaksemme tv-tuotantoa, Mignerey sanoo.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu