Seuraa meitä:

Talviurheilu

Ruotsalaishiihtäjä Gustav Eriksson sai harvinaislaatuiset sakot Tour de Skillä

Gustav Eriksson maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin Gustav Eriksson sijoittui 52. sijalle maanantaina Tour de Skin yhteislähtökilpailussa. Eriksson hukkasi kuitenkin GPS-lähettimensä kesken kisan ja sai 999 Sveitsin frangin sakot sen johdosta.

Ruotsalaismedia Viaplayn toimittaja Ludvig Holmberg kertoi TV-lähetyksessä nähneensä Gustav Erikssonin istuvan juryn edessä ja näyttäneen masentuneelta sen jälkeen.

– Kyse oli GPS:stä, joka oli pudonnut hänen liivistään. Jos hävität sen, et ole onnellinen juryn edessä, Holmberg kertoi.

– Kaikki päättyi siihen, että Ruotsi sai siitä 999 Sveitsin frangin sakon. Ruotsin johtajat pitävät sitä täysin järjettömänä ja keskustelut jatkuvat edelleen. Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että joukkue joutuu maksamaan rahaa GPS:stä, joka on löytynyt, Holmberg jatkoi.

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n kilpailujohtaja Pierre Mignerey totesi kuitenkin, että asiassa ei ole keskusteltavaa.

– Se on yksinkertaista. Hän ei käyttänyt GPS-moduulia kilpailussa tänään. Sääntö sanoo, että sinun on käytettävä sitä, ja huomautimme siitä eilen. Muuten seuraa sanktioita.

– Se oli luultavasti hänen virheensä, Mignerey totesi ja kertoi samalla, että GPS löytyi lumesta Ruotsin joukkuealueelta, joten sitä ei käytetty kilpailun aikana.

Sakon suuruus on 999 Sveitsin frangia.

– Se tuhosi mahdollisuuden näyttää sijoituksen tv-lähetyksen aikana, mikä on koko pointti. Se on iso investointi, jonka olemme tehneet parantaaksemme tv-tuotantoa, Mignerey sanoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu